O casa mai mica, o familie la fel de fericita

18 martie 2016 , 1253 afisari

Mirajul caselor mari i-a cuprins pe multi dintre romani inainte de criza economica, chiar daca astfel de locuinte nu reprezentau neaparat o necesitate pentru ei sau familia lor. Dimpotriva, s-a dovedit ulterior ca aceste constructii necesitau bugete mari de finalizare, erau mai greu de ingrijit, iar cheltuielile de intretinere erau, de asemenea, mari.

In aceste conditii, orientarea catre locuinte mai mici a devenit o solutie viabila si deloc dezavantajoasa. O casa mica, dar construita si compartimentata inteligent si care indeplineste toate cerintele de functionalitate poate oferi confortul necesar pentru o familie cu copii.

De exemplu, o casa cu 3 dormitoare poate fi solutia potrivita pentru o familie cu 2 copii. Planul de casa cu terasa PHP-2015022 reprezinta un model demn de luat in considerare. Zona de zi este formata din living, dining si bucatarie, compartimentate in regim open-space. Primul dormitor poate fi amenajat ca dormitor matrimonial (cu baie aferenta), iar celelalte dormitoare pozitionate vizavi de acesta impart o baie comuna.

Terasa reprezinta zona de intrare si acomodare si un spatiu de relaxare/socializare. La exterior, finisajul din piatra in dreptul dormitorului matrimonial reprezinta un element de accent elegant si atragator.

Suprafata totala: 150 de mp

Suprafata construita: 93 de mp

Dormitoare: 3

Bai: 2

Pentru mai multe detalii accesati www.pinoyhouseplans.com

 

 

Comentarii

Newsletter