18 case contemporane in stil asiatic

25 martie 2016 , 755 afisari

Stilul asiatic este inconfundabil si fascinant. Dupa cum o sugereaza si numele, acest stil provine din tarile asiatice, indeosebi Japonia, China, Vietnam, India si Indonezia, tari care s-au remarcat nu doar in arhitectura, ci si in multe alte domenii, cum ar fi arta, cultura, design etc.

Citește si: Apartament de 30 de mp cu design compact

Designul asiatic are o istorie lunga, insa de interes este cel contemporan, care este asimilat continuu si pe alte continente. Stilul minimalist, atat de apreciat in Europa si nu numai, isi are originile in tarile asiatice.

Multe dintre locuintele moderne si contemporane prezinta mai mult sau mai putin trasaturi ale stilului asiatic. Daca va doriti o locuinta minimalista, puteti gasi o bogata sursa de inspiratie in exterioarele asiatice. Iata cateva exemple.

Chen Residence

Citește si: Casă confortabilă într-un fost hambar

Bountiful

Citește si: Casă fascinantă, înconjurată de o grădină interioară acoperită

Casa in An Phu-An Khanh, Vietnam

Exterior asiatic

Citește si: O casa fermecatoare in mijlocul naturii

Asian style home design

Citește si: O casa de tara cu farmec

Sonoma Pole House

Casa in Sayo

Citește si: Casele cu cerdac - pledoarie pentru arhitectura traditionala

Seki-juku in vechiul Tokai

Citește si: Apartament modern cu accente de turcoaz

Exterior japonez contemporan

Pentru mai multe imagini cu case realizate in stil asiatic accesati galeria foto.

Citește si: Cum iti proiectezi casa de vacanta

Comentarii

 • Keylon

  28 aprilie 2016 15:45

  July 4th, 2010 at 043 am Zh Ãn meg ÃrÃnkÃnt szedek majd illegÃlis tartalmat Ãs seedelem ameddig csak tudom D.Ã.g.Ã.l.j meg te igazsÃg bajnoka!Ãn is szedem Csak veled ellentÃtben, Ãn nem vagyok gyÃkÃr! SØt, Anita, AndrÃs! BeszÃllok Ãn is! Irtsuk ki a gyÃkereket! Ezek ovisok wazze! Keressetek az nkÃron vagy aszfalton, cÃmem hrl7aat0gmai0.comHulljon a fÃrgese!!!

  raspunde comentariului
 • Daniel

  25 martie 2016 14:22

  Oferta pe care nu o poti refuza! Metoda revolutionara prin care iti maresti considerabil veniturile in functie de munca depusa la domiciliu. Te vei convinge rapid ca tocmai ai gasit ceva exceptional si ai facut cea mai buna alegere. Te rog nu rata aceasta oportunitate de castig, iar pentru informatii suplimentare contacteaza-ma pe adresa de e-mail danyelpgmail.com

  raspunde comentariului

Newsletter