Casa in stil mediteraneean, cu buget redus

27 august 2010 , 4459 afisari

Majoritatea functiunilor sunt grupate la parter, ceea ce face din aceasta locuinta o casa potrivita atat pentru familiile tinere, cat si pentru persoanele de varsta a treia, cu dificultati locomotorii. Este o locuinta cu o volumetrie mai indrazneata, ce imbina liniile simple, minimaliste cu stilul rustic al caselor vechi romanesti”, ne-a declarat arhitectul Sergiu Ungureanu.

Finisajele in culori calde, materialele naturale de genul lemn, piatra, etajul mansardat prevazut cu ferestre de mansarda, livingul si terasa circulare, toate acestea sunt elemente distinctive ce particularizeaza proiectul. In locul pavajului clasic, s-a preferat un trotuar de protectie din pietris alb, de jur – imprejurul locuintei.

Olanele dau un aer mediteraneean locuintei, aspect la care contribuie si inaltimea mica a casei, astfel incat prezenta ei in peisaj sa fie cat mai discreta. In ciuda dimensiunilor reduse, casa este prevazuta cu trei dormitoare, doua bai, bucatarie, loc de luat masa, living si spatii pentru depozitare.

Locuinta are o suprafata desfasurata de 143 mp si o arie construita de 102 mp.

Pretul la rosu al locuintei este estimat la 22.000 euro.

PARTER

dormitor 1: 11,5 mp
dormitor 2: 11,5 mp
camara: 2,4 mp
bucatarie: 7 mp
baie: 3,7 mp
living: 28,8 mp

ETAJ

mansarda: 14 mp
baie: 4,5 mp
depozitare: 4 mp
dormitor: 13,5 mp

 Ate proiecte realizate de arh. Sergiu Ungureanu.

Comentarii

Newsletter