Naan Food&Drink Studio participa la Gout de France/Good France 2016

08 martie 2016 , 318 afisari

Cinci continente, peste 1500 de restaurante, rafinamentul unei singure gastronomii: cea franceza! Restaurantul Naan Food&Drink Studio, deschis in 2015 si urcat rapid in topul preferintelor bucurestene, a fost selectat sa ia parte la evenimentul Gout de France/ Good France, care se desfasoara pe 21 martie 2016 in intreaga lume.

Doar cinci restaurante din Romania participa la eveniment – patru din Bucuresti si unul din Timisoara. In fiecare dintre acestea, Bucatarii Chefi vor pregati un meniu inspirat din gastronomia franceza: aperitive si canape-uri, antreu, fel(uri) principal(e), branzeturi, desert, vinuri si sampanie.
 
Constantin Neculae, Bucatar Chef la Naan Food&Drink Studio, va pregati pentru prima parte o supa crema de sparanghel cu crab. Partea a doua este un preparat plin de prospetime si sanatate – Risotto provensal cu branza Camembert, decorat cu micro greens si micro panselute. Desertul este pe masura - mille feuille cu crema de vanilie si capsuni, decorat cu o cupola din zahar ars. Somelierul Ovidiu Olteanu va asocia preparatelor culinare vinuri vinificate in diferite regiuni ale Frantei, sampanii si distiliate.
 
Evenimentul Gout de France este organizat la initiativa lui Alain Ducasse si a Ministerului Afacerilor Externe si Dezvoltarii internationale, cu scopul de a promova stilul de viata francez si produsele specifice anumitor zone. Gout de France este inspirat de Dineurile lui Epicur, initiate in 1912 de Auguste Escoffier, la care se servea acelasi meniu, in aceeasi zi, in mai multe orase din lume.
 

Comentarii

Newsletter