Facebook Connect

life style inspiratie casa bricolaj interior gradina proiecte echipamente shopping agenda

Tratamente faciale de ultima generatie

Pentru ca vine primavara si stim cat de important este un ten curat si improspatat, mai ales dupa o iarna care ne-a dat batai de cap, ne-am gandit sa vorbim putin despre diagnosticarea si curatarea faciala.

04.03.2011
 
1456
 
 
Tratamente faciale de ultima generatie
Tratamente faciale de ultima generatie
Sursa: just-for-mom.slides.kaboose.com
Tratamente faciale de ultima generatie
Tratamente faciale de ultima generatie
Recomandarea noastra
pret informativ: 0.00 RON
pret informativ: 0.00 RON
pret informativ: 0.00 RON
pret informativ: 806.00 EURO
pret informativ: 0.00 RON
pret informativ: 227.00 EURO

Curatarea tenului este o provocare pentru fiecare femeie, fiindca se intampla deseori sa mergem la cosmetica pentru o banala curatare a tenului si sa plecam cu fata rosie si plina de semne.

Iata ca tehnologia si aparaturile noi permit acum o cosmetica faciala care nu lasa urme si care poate fi facuta chiar si in pauza de masa. In doar 5 minute, cu ajutorul aparatului de diagnosticare faciala, aflam toate detaliile cu privire la problemele tenului – precum: zonele de deshidratare, lipsa de colagen, petele solare care nu sunt vizibile cu ochiul liber, rozaceea, porii incarcati, celulele moarte de la suprafata tenului  si bineinteles, tipul de ten.

Curatarea faciala cu ultrasunete este alternativa pentru tratamentele clasice de curatare a punctelor negre cu ajutorul extractiilor. Diferentele sunt majore – curatarea cu ultrasunete este o metoda total neinvaziva  si care nu agreseaza deloc  tenul. Datorita microvibratiilor produse de ultrasunet, sebumul si poate impuritatile acumulate in pori sunt aduse la suprafata epidermei si inlaturate. Astfel, curatam porii si celulele descuamate, oxigenam tesuturile, introducem 25% din subtantele active continute de crema/ ser si la final inchidem porii.

Rezultatul? Un ten curat, luminos, fara urme, semne sau inflamatii. Un alt tratament de ultima generatie este radiofrecventa facial, o solutie ideala daca ne dorim un tratament total neinvaziv pentru ten. Cu ajutorul  acestei proceduri refacem colagenul propriu, dezinfectam in profunzime – este indicat si in tratarea tenurilor acneice, conferim elasticitate si fermitate tenului.

Daca esti déjà nerabdatoare sa incerci aceste minuni ale cosmeticii, te invitam la Noblezza Beauty Lounge, pentru clipe de rasfat sofisticat.

Nume:
E-mail:
(obligatoriu)
(optional - nu va fi publicat)
Titlu:
(obligatoriu)
Comentariu:
Facebook Connect
 
... floarea care are cea mai lunga viata este orhidea tropicala? Ea traieste intre 60-80 de zile.

banner 300x120.jpg

Nu exista produse

300_250.jpg

 

reviste2 300x100.gif