Canapeaua poate arata ca noua

29 aprilie 2010 , 2450 afisari

Curatarea canapelelor din piele

Daca nu au pete dificil de curatat, se sterg saptamanal cu o carpa moale si umeda, de culoare alba (o carpa colorata poate lasa urme). Periodic, trebuie aplicata o solutie speciala de curatare si o crema cu rol de hidratare. Acest lucru se poate face la una-doua luni. Pentru urmele de grasime, se foloseste o carpa moale sau hartie absorbanta pentru a indeparta grasimea, apoi se sterge partea afectata cu carpa umezita in apa cu spun. Urmele de pix se sterg cu spray-ul de scos pete.

Curatarea canapelelor din material textil

Si pentru acestea sunt necesare produse de curatare si intretinere care se gasesc in comert. Mirosurile neplacute provocate de animale se indeparteaza cu ajutorul unor solutii speciale care se pot cumpara din pet-shopuri. Se amesteca solutia cu apa calda, se imbiba zona afectata si se lasa sa se evapore.

In cazul in care petele de murdarie sunt vechi sau canapeaua este foarte murdara si nu reusiti singuri sa o curatati, apelati la o firma de specialitate. Metoda injectie-extractie este cea mai des folosita si consta in injectarea unei solutii pe suprafata tapiteriei. Aceasta solutie se lasa un interval de 5-15 minute pentru actionare, apoi se aspira (extractie) pe portiuni, cu un aspirator de lichide. Aveti grija ca in prealabil sa se verifice starea tesaturii si sa se testeze stabilitatea culorilor.

Comentarii

 • olotureyor

  29 martie 2016 4:38

  url=httpcanada-onlinekamagra.netKamagraurl Celebrex No Prescription httponline-synthroidthyroxine.com

  raspunde comentariului
 • emuneigu

  29 martie 2016 4:23

  url=httpcanada-onlinekamagra.netKamagraurl Buy Celebrex No Prescription httponline-synthroidthyroxine.com

  raspunde comentariului
 • seo

  03 februarie 2016 2:22

  Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5 in your article with relevant LSI Latent Semantic Indexing. Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there's even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That's right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Pluginseo httpwww.SEORankingLinks.com

  raspunde comentariului

Newsletter