Utilizator nou

Toba de casa

de Elena Turcu , 14 decembrie 2011 , 100 afisari

Ingrediente:

Picioare de porc
urechile
sorici
ficatul
limba
carne macra de la cap si git
limba
muschiulet
sare
piper

Preparare:

Mai inainte de a le pune la fiert picioarele si urechile vor fi destul de bine curatate si spalate in asa fel incat produsul obtinut sa fie perfect igienic.

Dupa curatare, toate ingredientele se pun la fiert, insa este necesar ca spuma sa fie adunata cu regularitate.

Se tine la fiert la foc incet pana in momentul in care carnea se desprinde de pe os sau furculita poate patrunde cu mare usurinta in organe.

Dupa fierbere, carnea este taiata fasii subtiri. Se sareaza dupa gust dupa care acestea sunt asezate cu grija in burta de porc, bine spalata si curatata inainte. Peste compozitie se adauga putin din din apa in care acestea au fiert, dupa care se coase la gura. De asemenea este indicat ca burta sa nu fie umpluta foarte tare intrucat exista riscul ca in timpul fierberii aceasta sa se poata sparge.

Se pune la fiert in apa cu foi de dafin si putin vin. Dupa fierbere, toba este scoasa si pusa intr-un loc racoros la presat circa doua zile.

Comentarii

Newsletter