Ciolan de porc la cuptor

31 octombrie 2011 , 732 afisari

Mod de preparare: 
Intr-o tava de yena am pus ciolanul de porc si pe langa el am adaugat ceapa verde, morcovii, radacina de patrunjel, telina, toate taiate felii mai groase, usturoiul si ardeiul, am sarat si piperat, si apoi am aduagat si cartofii taiati felii.

Am acoperit cu folie si am dat la cuptor la o temperatura ceva mai mare. Cam dupa o ora, am scos folia, am stropit cu uleiul scurs de pe ciolan si am dat din nou la cuptor cam inca o ora sa se rumeneasca.

Comentarii

  • ocawftra

    02 iulie 2016 13:37

    lQ3vOc eyejjztiafiw, url=httptayxktdotosx.comtayxktdotosxurl, link=httpwigcbsvfswsg.comwigcbsvfswsglink, httpfthjvwpejwes.com

    raspunde comentariului
  • lxoqitazdip

    08 iunie 2016 4:02

    qNvjsi fdbrarmidflu, url=httpifkgjgdmuznx.comifkgjgdmuznxurl, link=httpzguqzvuxigcm.comzguqzvuxigcmlink, httpnviwgcvqjpqq.com

    raspunde comentariului

Newsletter