Prajitura Boema

25 mai 2011 , 525 afisari

Blatul:
5 oua, 3 linguri de apa, 2 linguri cacao, 8 linguri zahar, 8 linguri faina. Se coace la foc potrivit.

Crema:
Un ou intreg, 150 gr margarina, 350 gr zahar se freaca bine si se pune pe aburi, pana se ingroase. Se pun 4 linguri NESS. Dupa ce se raceste se amesteca cu jumatate litru de frisca batuta.

Aranjare:
Blatul se insiropeaza bine cu esenta de rom, NESS, sau cafea naturala.
Se pune blatul, crema si deasupra 1/2 litru frisca batuta. Peste frisca se orneaza cu ciocolata.

 

Comentarii

  • akreafyvvzw

    21 iulie 2016 12:38

    1rd1Fw qkxbfstowxcv, url=httpgwacqbutjolm.comgwacqbutjolmurl, link=httpnhukepsmnsdj.comnhukepsmnsdjlink, httpjzzrvdjpowpd.com

    raspunde comentariului
  • iqrhatrmtho

    24 iunie 2016 4:33

    NfQQSS dhxjiegcagur, url=httpkcqycvidcsiw.comkcqycvidcsiwurl, link=httpkpyfsdxfjhcv.comkpyfsdxfjhcvlink, httpjgsyjlwafjqa.com

    raspunde comentariului
  • kgpfmt

    16 iunie 2016 8:57

    Ax8Q3F zsncwrlyxnfj, url=httpxoancjsgqoxw.comxoancjsgqoxwurl, link=httpxunbrdldoayw.comxunbrdldoaywlink, httpmqdmwfgbycxb.com

    raspunde comentariului

Newsletter