Martisoare dulci: cupe de ciocolata alba cu spuma de zmeura

08 martie 2016 , 248 afisari

Ingrediente:

Citește si: Tarta cu nectarine si caise

150 grame ciocolata alba

300 grame zmeura

200 grame mascarpone

Citește si: Spumă de brânză cu căpşuni şi cireşe

2 lingurite suc de lamaie

50 grame zahar pudra

100 mililitri smantana dulce

Citește si: Reteta traditionala de Pasti: friptura de miel cu ceapa caramelizata

coacaze

Mod de preparare:

Ciocolata se topeste pe baie de apa.

Citește si: Reteta de post: supa de pastarnac

Se aseaza una in alta 2 hartii mici pentru briose, iar hartia din interior se tapeteaza cu un strat de ciocolata.

Se pun in tava pentru briose, pentru a-si pastra mai bine forma si se lasa la racit.

Se indeparteaza cu mare grija hartia de copt.

Citește si: Reteta de post: conopida cu ciuperci

Se pregateste spuma de zmeura.

Mascarponele se amesteca bine cu sucul de lamaie si zaharul pudra.

Se adauga zmeura si se amesteca.

Citește si: Reteta de post: spanac cu orez

Separat se bate bine smantana, apoi se adauga peste amestec.

Cu aceasta crema se umplu cupele de ciocolata.

Fiecare cosulet se decoreaza cu o coacaza.

Citește si: Salata de primavara cu cocos si rodie

Material preluat de pe www.delicatesa.ro

Comentarii

Newsletter