Martisoare dulci: cupe de ciocolata alba cu spuma de zmeura

08 martie 2016 , 283 afisari

Ingrediente:

Citește si: Salata marocana cu dovlecei, ardei gras si struguri

150 grame ciocolata alba

300 grame zmeura

200 grame mascarpone

Citește si: Clatite pufoase cu pepene galben

2 lingurite suc de lamaie

50 grame zahar pudra

100 mililitri smantana dulce

Citește si: Tort de inghetata cu ciocolata si fructe de padure

coacaze

Mod de preparare:

Ciocolata se topeste pe baie de apa.

Citește si: Prajitura pufoasa cu cirese

Se aseaza una in alta 2 hartii mici pentru briose, iar hartia din interior se tapeteaza cu un strat de ciocolata.

Se pun in tava pentru briose, pentru a-si pastra mai bine forma si se lasa la racit.

Se indeparteaza cu mare grija hartia de copt.

Citește si: Salată cu fructe de primăvară

Se pregateste spuma de zmeura.

Mascarponele se amesteca bine cu sucul de lamaie si zaharul pudra.

Se adauga zmeura si se amesteca.

Citește si: Reteta de Paste: pulpa de miel la cuptor cu morcovi si cartofi

Separat se bate bine smantana, apoi se adauga peste amestec.

Cu aceasta crema se umplu cupele de ciocolata.

Fiecare cosulet se decoreaza cu o coacaza.

Citește si: Chiftele de post cu legume

Material preluat de pe www.delicatesa.ro

Comentarii

Newsletter