Martisoare dulci: cupe de ciocolata alba cu spuma de zmeura

08 martie 2016 , 334 afisari

Ingrediente:

Citește si: Tort de post cu gem de caise

150 grame ciocolata alba

300 grame zmeura

200 grame mascarpone

Citește si: 3 retete gustoase de post

2 lingurite suc de lamaie

50 grame zahar pudra

100 mililitri smantana dulce

Citește si: In cativa pasi simpli: slanina la saramura

coacaze

Mod de preparare:

Ciocolata se topeste pe baie de apa.

Citește si: Ghiveci de legume de toamnă

Se aseaza una in alta 2 hartii mici pentru briose, iar hartia din interior se tapeteaza cu un strat de ciocolata.

Se pun in tava pentru briose, pentru a-si pastra mai bine forma si se lasa la racit.

Se indeparteaza cu mare grija hartia de copt.

Citește si: Salata marocana cu dovlecei, ardei gras si struguri

Se pregateste spuma de zmeura.

Mascarponele se amesteca bine cu sucul de lamaie si zaharul pudra.

Se adauga zmeura si se amesteca.

Citește si: Clatite pufoase cu pepene galben

Separat se bate bine smantana, apoi se adauga peste amestec.

Cu aceasta crema se umplu cupele de ciocolata.

Fiecare cosulet se decoreaza cu o coacaza.

Citește si: Tort de inghetata cu ciocolata si fructe de padure

Material preluat de pe www.delicatesa.ro

Comentarii

Newsletter