Martisoare dulci: cupe de ciocolata alba cu spuma de zmeura

08 martie 2016 , 405 afisari

Ingrediente:

Citește si: Prăjiturele în formă de inimioară

150 grame ciocolata alba

300 grame zmeura

200 grame mascarpone

Citește si: Prajitura Krantz

2 lingurite suc de lamaie

50 grame zahar pudra

100 mililitri smantana dulce

Citește si: Salată de boeuf cu piept de pui

coacaze

Mod de preparare:

Ciocolata se topeste pe baie de apa.

Citește si: Salata de boeuf ornata cu ardei rosu si morcov

Se aseaza una in alta 2 hartii mici pentru briose, iar hartia din interior se tapeteaza cu un strat de ciocolata.

Se pun in tava pentru briose, pentru a-si pastra mai bine forma si se lasa la racit.

Se indeparteaza cu mare grija hartia de copt.

Citește si: Chec pufos cu cacao

Se pregateste spuma de zmeura.

Mascarponele se amesteca bine cu sucul de lamaie si zaharul pudra.

Se adauga zmeura si se amesteca.

Citește si: Cornulete cu rahat

Separat se bate bine smantana, apoi se adauga peste amestec.

Cu aceasta crema se umplu cupele de ciocolata.

Fiecare cosulet se decoreaza cu o coacaza.

Citește si: La cuptorul cu microunde: chec la cana

Material preluat de pe www.delicatesa.ro

Comentarii

Newsletter