Martisoare dulci: cupe de ciocolata alba cu spuma de zmeura

08 martie 2016 , 266 afisari

Ingrediente:

Citește si: Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

150 grame ciocolata alba

300 grame zmeura

200 grame mascarpone

Citește si: Desert de sezon: tartă de piersici

2 lingurite suc de lamaie

50 grame zahar pudra

100 mililitri smantana dulce

Citește si: Prăjitură delicioasă cu căpşuni

coacaze

Mod de preparare:

Ciocolata se topeste pe baie de apa.

Citește si: Desert de Paste: cozonac cu ciocolata si alune

Se aseaza una in alta 2 hartii mici pentru briose, iar hartia din interior se tapeteaza cu un strat de ciocolata.

Se pun in tava pentru briose, pentru a-si pastra mai bine forma si se lasa la racit.

Se indeparteaza cu mare grija hartia de copt.

Citește si: Reteta de post: supa de pastarnac

Se pregateste spuma de zmeura.

Mascarponele se amesteca bine cu sucul de lamaie si zaharul pudra.

Se adauga zmeura si se amesteca.

Citește si: Ciorba de primavara

Separat se bate bine smantana, apoi se adauga peste amestec.

Cu aceasta crema se umplu cupele de ciocolata.

Fiecare cosulet se decoreaza cu o coacaza.

Citește si: Briose fara gluten si fara zahar

Material preluat de pe www.delicatesa.ro

Comentarii

Newsletter