Martisoare dulci: cupe de ciocolata alba cu spuma de zmeura

08 martie 2016 , 376 afisari

Ingrediente:

Citește si: Deserturi din vremea copilăriei

150 grame ciocolata alba

300 grame zmeura

200 grame mascarpone

Citește si: Cornuri in doua culori

2 lingurite suc de lamaie

50 grame zahar pudra

100 mililitri smantana dulce

Citește si: Pancakes cu banane

coacaze

Mod de preparare:

Ciocolata se topeste pe baie de apa.

Citește si: Chec delicios cu cacao

Se aseaza una in alta 2 hartii mici pentru briose, iar hartia din interior se tapeteaza cu un strat de ciocolata.

Se pun in tava pentru briose, pentru a-si pastra mai bine forma si se lasa la racit.

Se indeparteaza cu mare grija hartia de copt.

Citește si: Salata de boeuf ornata in spiritul sarbatorilor

Se pregateste spuma de zmeura.

Mascarponele se amesteca bine cu sucul de lamaie si zaharul pudra.

Se adauga zmeura si se amesteca.

Citește si: Prajitura cu mere

Separat se bate bine smantana, apoi se adauga peste amestec.

Cu aceasta crema se umplu cupele de ciocolata.

Fiecare cosulet se decoreaza cu o coacaza.

Citește si: Reteta de prajituri: Baci di Dama (Sarutul Doamnei)

Material preluat de pe www.delicatesa.ro

Comentarii

Newsletter