Incepeti primavara alaturi de noua editie a Revistei Casa Mea

02 martie 2016 , 464 afisari

In fiecare an, inceputul primaverii trezeste in noi dorinta de a face tot felul de schimbari, inclusiv in locuinta.

Citește si: Eficienţă în curăţenie cu spălătoare inovatoare

Parca acum este momentul cel mai bun pentru a renova, reamenaja sau, pur si simplu, pentru a improspata spatiul in care traim.

Cu siguranta, este o diferenta de la cer la pamant intre a trai intr-un interior tern si a trai intr-un interior luminos, plin de culoare si vitalitate.

In editia de martie, pe care o gasiti incepand cu 3 martie la chioscurile de difuzare a presei,

Citește si: Un proiect de amenajare a Parcului Natural Văcărești, printre premiații Anualei de Arhitectură 2016

va invitam sa cititi materialele  din cadrul  rubricilor TOTUL despre… si  Cum alegem pentru a va decide mai usor intre tapet si vopsea.

Iar daca vreti sa obtineti un refresh simplu si rapid, gasiti mai multe idei si trucuri in articolul Decor de primavara in 3 pasi.

Nu i-am uitat nici pe pasionatii de gradinarit  iar sfaturi care vor prinde bine, despre bulbii de primavara si pomii fructiferi, va dam  la rubrica Calendarul gradinarului.

Citește si: Casa Rusu inaugurează primul magazin sub conceptul Super Store în urma unei investiţii de 1,5 milioane de euro

In zilele noastre nu putem nici macar sa ne imaginam traiul la casa fara pavaj, pentru ca acesta ne asigura confort, protejeaza gazonul si totodata confera un plus de valoare estetica amenajarii peisagistice.

Chiar daca pe piata gasim zeci de tipuri de pavaj, acesta nu trebuie ales si montat la voia intamplarii, ci in functie de mai multe aspect pe care le prezentam in aceasta editie.

Lectura placuta!

Citește si: Inaugurare Gloria Jean’s Coffees Traian

 

 

Citește si: Fii Chic pe nisip!

 

 

 

Citește si: Noua branduri de aparate de aer conditionat care vor aduce confortul in casa ta

 

 

Comentarii

Newsletter