Galele Circului Globus au ajuns la editia a XIV-a

15 februarie 2016 , 641 afisari

Circ & Variete Globus Bucuresti va invita, incepand cu data de 13 februarie 2016 de la ora 15.00, sa ii vedeti pe cei mai bine pregatiti echilibristi, pe cei mai renumiti dresori si pe cei mai simpatici comici in cadrul celei de-a XIV-a editii a Galelor Circului.

Citește si: Cum iti protejezi casa de incendiu

Un „best of” cum nu a mai fost – sub acest generic se prezinta cele mai asteptate Gale ale Circului, care au ajuns la editia a XIV-a.

Un spectacol la care publicul de toate varstele va admira costumele creatorilor, cat si artistii si dresorii, si nu se vor satura sa aplaude pana la epuizare. Este vorba despre o reprezentatie moderna, care include numere impresionante cu elefanti, dromaderi, cai, iluzionism si comedie, dar si numere menite sa tina publicul cu sufletul la gura, precum “Roata mortii”.

Grupurile organizate din gradinite, scoli, licee si facultati sunt asteptate in zilele de marti, miercuri, joi si vineri, de la ora 10.00, iar weekendurile apartin tuturor iubitorilor artei circului (sambata de la ora 15:00 si duminica de la ora 11.00 si de la ora 15:00).

Citește si: Calitate la un pret accesibil cu masinile de spalat vase Miele din gama “Active”

Circ Variete Globus Bucuresti va invita pana pe 13 martie 2016 la o competitie intre cei mai valorosi artisti romani si straini.

Preturile biletelor sunt cuprinse intre 25 si 60 lei.


 

Citește si: Pregateste-ti look-ul de primavara cu Biotissima®!


 


 


 

Comentarii

Newsletter