Masuta pentru balcoane mici

24 martie 2016 , 995 afisari

Cu totii am vrea sa locuim in apartamente incapatoare, care sa ne ofere tot confortul necesar. Din pacate, majoritatea locuintelor sunt prea mici raportat la nevoile noastre. De aceea, designerii de interior si producatorii de mobilier cauta solutii de amenajare adecvate pentru aceste spatii restranse.

Citește si: 10 tipuri de fotolii în trend

Din categoria spatii mici face parte si balconul, care, in cele mai multe cazuri, este ingust, fapt care nu permite integrarea unui mobilier standard. crowdyhouse.com ne ofera o solutie practica si foarte eficienta: masuta Manuela.

Aceasta masuta este construita dintr-o singura foaie de otel turnata in forma de L si nu are nevoie de picioare sau de instalare. Pur si simplu o atasati de balustrada ingusta a balconului si intr-o clipa obtineti o masa numai buna pentru bauturi, deserturi sau fresh-uri. Masuta este disponibila in doua variante de material pentru blat: metal si lemn.

Citește si: Măsuţă de cafea modernă cu sertare

Pentru imagini de detaliu, accesati galeria foto.

 

Citește si: Cum sa personalizezi decorul cu piese de mobilier originale

Comentarii

 • lunlrexozw

  20 octombrie 2016 1:42

  97uNDs qswgeykvfpwy, url=httppcwcnqotjuqx.compcwcnqotjuqxurl, link=httpsbmfnyslhyah.comsbmfnyslhyahlink, httpvqgaijmtwrki.com

  raspunde comentariului
 • pfbltdghlj

  28 mai 2016 12:16

  KCZrcb dfcheiasafpl, url=httpcqqpeqiggnaw.comcqqpeqiggnawurl, link=httpltgueeagnohm.comltgueeagnohmlink, httpnhkfeyzoxaxq.com

  raspunde comentariului

Newsletter