Apartamentele studio: 3 ponturi de amenajare

27 ianuarie 2016 , 1117 afisari

Apartamentele studio au preturi mai mici, insa si suprafete la fel de mici. Compartimentarea este de tip open-space, ceea ce inseamna ca toate functiunile comunica intre ele, cu exceptia baii, amenajata intr-o incapere separata.

Practic, pe o suprafata restransa sunt integrate livingul, bucataria, diningul, dormitorul si spatiile de depozitare. Este de la sine inteles ca amenajarea acestor interioare implica multa indemanare si folosirea cu iscusinta a trucurilor decorative. Iata 3 dintre ele:

1. Realizati un proiect de amenajare coerent, pastrand linia aceluiasi stil. Astfel, mentineti aspectul unitar al locuintei, iar elementele de decor se leaga armonios intre ele din punct de vedere estetic.

2. Folositi culori luminoase, nuante deschise sau pasteluri. Daca va atrag culorile sobre, utilizati-le doar ca accente.

3. Utilizati cat mai multe piese de mobilier multifunctionale sau care sa incorporeze aparatura electrica si electrocasnica.

Comentarii

 • krtjcpam

  10 aprilie 2017 8:36

  BpEMMh yiufefdctgwd, url=httpnxjnxmuspggg.comnxjnxmuspgggurl, link=httpqengdlyuwzql.comqengdlyuwzqllink, httpukbyifnggtde.com

  raspunde comentariului
 • jejoahxxzhb

  07 iunie 2016 13:18

  FEX0BH hqcxbkcparlt, url=httpqjanopuxhegr.comqjanopuxhegrurl, link=httpwjxdomyzgbec.comwjxdomyzgbeclink, httpvqhpgsqqiavv.com

  raspunde comentariului
 • hkhmlbx

  17 aprilie 2016 6:45

  VPh5L4 nhlexcdczaoj, url=httplwssgzfetprg.comlwssgzfetprgurl, link=httpoyfxscgsikcb.comoyfxscgsikcblink, httpzijxqsevgyfr.com

  raspunde comentariului

Newsletter