Glasvand sau usi culisante?

19 ianuarie 2016 , 2979 afisari

Spatiile speciale merita usi speciale. Pentru goluri mai mari sau efecte deosebite, ne gandim la inchiderile tip glasvand sau la usile culisante.

Glasvandul este mai mult decat o usa - structura din panouri de sticla, montate pe cadru de lemn sau metal, poate foarte bine sa inlocuiasca un perete intreg, lasand lumina sa treaca si schimband radical atmosfera spatiilor pe care le desparte.

Rafinat si foarte elegant, glasvandul poate fi o solutie la fel de rezistenta, durabila si usor de intretinut ca o usa obisnuita.

Usile interioare clasice pot fi inlocuite oricand cu usile culisante sau glisante, cele care nu sunt prinse in balamale, ci culiseaza pe o sina pentru a se deschide simplu de-a lungul peretelui.

Solutia aceasta a fost descoperita cu sute de ani in urma in arhitectura de interior, iar cei mai cunoscuti pentru utilizarea lor sunt japonezii.

Usile culisante au avantajul montarii cu sisteme speciale, pe oricare fata a peretelui sau in dreptul golului, castigand prin tipul de deschidere mai mult spatiu util.


Articol preluat din Revista Casa Mea

Text: Bianca Sanda

Comentarii

 • htbyyoyjcd

  30 noiembrie 2017 8:42

  Wu28aW iacgnvwqufhi, url=httpulwbnjpybhix.comulwbnjpybhixurl, link=httplkztuthvahvq.comlkztuthvahvqlink, httpiwrdxkxxfukw.com

  raspunde comentariului
 • JimmiNil

  30 noiembrie 2017 0:52

  qaVrFA httpwww.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com

  raspunde comentariului
 • sibnet

  20 ianuarie 2016 9:26

  In alta ordine de idei, daca iubiti cartile si doriti sa va dezvoltati propria afacere in domeniul pietei electronice de carte, cereti informatii suplimentare la sibnet usa.com.Veti obtine informatiile necesare, sub forma unui curs pe care il veti primi gratuit pe adresa de e-mail. Nu trebuie sa investiti. Tot ce aveti nevoie este un calculator, conexiune la internet si dorinta de a face parte dintr-un proiect absolut minunat

  raspunde comentariului

Newsletter