5 surse de iluminat pentru dormitor

20 ianuarie 2016 , 1139 afisari

Desi se acorda o atentie mai mica surselor de lumina in dormitor, exista totusi cateva metode de iluminare a acestuia.

Se poate alege un iluminat general, care trebuie sa se faca din plafon. In acest fel, lumina este distribuita uniform si nu este deranjanta atunci cand stati pe pat.

De asemenea, dormitorul poate fi iluminat si cu ajutorul unor aplice, mai ales daca indeplineste doar functia de relaxare si nu serveste si altor activitati.

Citeste si: Pozitionarea corpurilor de iluminat

Recomandabile sunt si sursele de lumina orientabile, precum o veioza sau un spot fixat pe perete, in spatele patului. Astfel, veti crea o atmosfera placuta pentru citit.

Lampele supradimensionate sunt mai putin utilizate intr-o incapere ca dormitorul, insa sunt indicate atunci cand corpurile de iluminat joaca un rol mai important in estetica spatiului (de exemplu, decor in stil exotic) sau contribuie la crearea unei atmosfere speciale.

Citeste si: Sfaturi in alegerea solutiilor de iluminat

Comentarii

  • Tania

    21 ianuarie 2016 18:49

    Bani nelimitat si repede! Real! Este timpul sa-ti asiguri viitorul, cu acest ghid pas cu pas al prosperitatii pe termen lung! Profita si tu de programul nostru de castiguri suplimentare in timpul liber, asa cum multi alti oameni au facut-o deja si sunt extrem de multumiti! Incepe acum, cat mai e timp! Rezolva-ti repede problemele cu banii! Cauta-ne de urgenta la adresa de email bb_tatianayahoo.it

    raspunde comentariului

Newsletter