Facebook Connect

life style inspiratie casa bricolaj interior gradina proiecte echipamente shopping agenda

Decoratiuni din materiale reciclabile

De la designeri care creeaza permanent astfel de produse la oameni obisnuiti pasionati de protejarea mediului si de obiecte speciale, arta reciclarii este pe buzele tuturor.

03.11.2010
 
78017
 
 
Reciclam, reciclam
Reciclam, reciclam
Foto: www.apartmenttherapy.com
Reciclam, reciclam
Reciclam, reciclam
Reciclam, reciclam
Reciclam, reciclam
Recomandarea noastra
pret informativ: 0.00 RON
pret informativ: 0.00 RON
pret informativ: 199.00 RON
pret informativ: 0.00 RON
pret informativ: 258.00 EURO
pret informativ: 0.00 RON

Nu este atat de greu precum ai crede la prima vedere sa creezi propriile obiecte de arta din materiale reciclate. Multe dintre acestea pot fi transformate in obiecte decorative, iar secretul consta in a pune accent pe modelul si culoarea unui obiect.

De exemplu, un sac din rafie in care depozitasei orez sau mirodenii poate fi usor reciclat intr-o decoratiune deosebita de perete intr-o bucatarie, sau poti face aranjamente cu scoici si bucati de lemn gasite pe plaja, perfecte pentru baie.

Arta reciclata este de asemenea o modalitate buna de a motiva copiii sa recicleze si sa fie interesati sa realizeze obiecte din materiale adunate de peste tot.

Pot face colaje mari din obiecte reciclate cum ar fi ambalajele dulciurilor sau ale diverselor produse alimentare, si in acest fel isi dezvolta creativitatea in ceea ce priveste forma si culoarea, pe langa informatia pe care o capata despre procesul respectiv.

Arta reciclata este perfecta pentru cei carora le place neconventionalul. Exista o varietate larga de arta reciclata, de la piese pur decorative la arta care combina frumusetea si functionalitatea, iar gasirea unei piese de acest fel reprezinta modul perfect de a detine lucrari unice, care sunt de asemenea eco friendly.

Nume:
E-mail:
(obligatoriu)
(optional - nu va fi publicat)
Titlu:
(obligatoriu)
Comentariu:
Facebook Connect
 
... tablourile pictate in ulei se curata foarte bine cu o carpa moale muiata in albus de ou batut?

banner 300x120.jpg

Nu exista produse

banner_pc4.jpg

reviste2 300x100.gif