25 de suporturi cool pentru hartia igienica

04 ianuarie 2016 , 1030 afisari

Se spune ca detaliile fac diferenta... Aceasta afirmatie este valabila in orice casa si in orice tip de incapere. De exemplu, cati dintre voi acorda o atentie speciala suporturilor din baie?

Ei bine, acestea completeaza decorul si ii pot oferi un plus de personalitate. Baia reprezinta unul dintre cele mai mici spatii ale unei locuinte. Asta inseamna ca si obiectele care o utileaza sunt reduse ca numar, iar cele care exista trebuie pe deplin puse in valoare.

Citeste si: 9 idei de depozitare pentru bai mici

In acest articol va propunem sa va ganditi la un alt tip de suport pentru hartia igienica. Banalul suport care poate fi gasit in orice magazin de profil poate fi inlocuit cu un model inovator, cool, simpatic sau cu un puternic efect decorativ.

In galeria foto veti descoperi 25 de modele de suporturi pentru hartia igienica care pot fi integrate in amenajari realizate in diverse stiluri: clasic, modern, provensal, minimalist, industrial etc. Unele se preteaza bailor elegante, de lux, dupa cum altele se potrivesc perfect intr-o baie de copii.

Sursa foto: www.home-designing.com

Comentarii

Newsletter