10 lucruri de facut in ianuarie, care iti vor transforma casa si viata

03 ianuarie 2016 , 4780 afisari

Ianuarie nu are o reputatie grozava, fiind mijlocul iernii, cu zile scurte, posace si nopti lungi si geroase, dar este inceput de an, iar asta ne incurajeaza sa facem cateva lucruri pentru noi, ca sa ne fie bine si s-o tinem asa tot restul anului. Este deci momentul sa scapam de lucrurile inutile pe care le-am adunat in casa de-a lungul anului trecut, sa ne formam obiceiuri sanatoase si sa facem planuri.

Iata cateva idei pe care ne-am propus sa le punem in practica pentru un inceput proaspat:

1. Facem curatenie post sarbatori. Toate decoratiunile sunt puse la pastrare pentru anul viitor, acele de brad sunt aspirate cu grija, iar noi putem in sfarsit sa respiram intr-un spatiu aerisit!

2. Decoram cu flori proaspete si lumanari. Acestea ne vor imbunatati starea de spirit in zilele mohorate de iarna.

3. Cream un spatiu special pentru gimnastica. E suficient chiar si un colt dintr-o camera in care sa putem derula o saltea de yoga, sa ridicam greutati, sa pedalam pe bicicleta stationara sau sa facem exercitii cu mingea medicinala.

4. Organizam biroul de acasa. De obicei acesta este „centrul de comanda” si aici se aduna facturile, hartiile de tot felul, aici pixurile bune tind sa se amestece cu cele care nu mai scriu si alte nimicuri nefolositoare. Rezultatul este un haos inestetic. Sentimentul de usurare dupa ce ne-am reorganizat biroul este enorm!

5. Ascutim toate cutitele din bucatarie. E incredibil cat de mult iti usureaza viata un cuțit bun!

6. Reorganizam intreaga bucatarie. Scapam de toate pungile cu chipsuri, mezeluri si alte optiuni nesanatoase, si punem la indemana fructe, legume si un blender care ne va tenta sa facem sucuri fresh mai des.

7. Scapam de obiectele nefolositoare in mod responsabil. Reciclam tot ce se poate!

8. Adunam inspiratie si facem planuri pentru proiectele de renovare a casei. Asta inseamna ca punem deoparte toate imaginile cu interioare care ne plac si ne facem un plan de economii.

9. Incepem sa proiectam gradina de primavara. Pentru a ramane cu picioarele pe pamant, notam totul intr-un carnetel: ce legume sau flori vrem sa plantam, unde gasim cele mai bune seminte, cand se planteaza si cum se ingrijesc.

10. Protejam tevile de inghet in perioadele cand plecam pentru mai mult timp de acasa.


 

Comentarii

 • huqrnsvmw

  02 mai 2017 9:45

  GuXa7L fvogrncwrzlm, url=httpunclynenjqwg.comunclynenjqwgurl, link=httpvntljghcimgx.comvntljghcimgxlink, httphfimwqrcubjk.com

  raspunde comentariului
 • gordon

  15 octombrie 2016 15:16

  LgQoby httpwww.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

  raspunde comentariului
 • Bradley

  09 august 2015 9:54

  TlNNF4 httpwww.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

  raspunde comentariului
 • vasilica

  05 ianuarie 2015 23:28

  Noutate absoluta, doar acum!Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuitsi completde instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time in timpul liber sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul Info la adresa de emailvasilicagrig061gmail.com

  raspunde comentariului

Newsletter