Idei cretive de separare a spatiilor intr-un apartament modern

22 februarie 2016 , 1776 afisari

Inspirata de zonele deluroase care inconjoara Montmartre, Paris, talentata firma de design SABO Project a amenajat acest apartament luminos si elegant pentru un tanar designer de moda.

Citește si: Cum realizăm o amenajare în stil eclectic?

Apartamentul insumeaza o suprafata de 72 de mp si reprezinta o suprapunere incantatoare de culoare, textura si lumina. Aceste elemente compun un spatiu de locuit vibrant si unic, unde utilizatorul isi gaseste placerea in toate lucrurile naturale si cele facute de om.

Accentele de culoare sunt binevenite in acest interior luminos si adauga un strop de emotie in amenajare. Camera de zi se remarca prin finisaje din lemn calde si o paleta echilibrata de culori.

Citește si: Aranjament tematic din plante

Un perete despartitor multifunctional ofera forma si functie in decor. Acest perete este utilizat ca spatiu de lucru, debara si boxa. Totodata, filtreaza lumina naturala si artificiala in interiorul camerei. Peretele integreaza o scara eleganta, turnata in alb senin - un element artistic care completeaza estetica spatiului.

Citește si: Decoreaza cu plante!

Bucataria urmeaza linia minimalista de amenajare, insa se distinge printr-o utilizare mai libera de culori. De la benzile colorate (tip rainbow) din pardoseala la interesanta gradina verticala, bucataria ofera un mediu de gatit curat, placut si proaspat, linistit si primitor.

Citește si: Se poate trai bine intr-un apartament mic. Iata dovada!

In amenajarea dormitorului se revine la finisaje calde din lemn cald, pentru a se obtine o atmosfera confortabila. Casual si simplu prin design si layout, dormitorul pare perfect pentru weekenduri in pat si nopti linistite. La fel ca in camera de zi, si aici s-au folosit grinzi din lemn pentru a oferi caldura si greutate in decor.

Citește si: Cum sunt amenajate dormitoarele moderne

Sursa foto: http://adorable-home.com

Comentarii

Newsletter