Eleganta la superlativ intr-un penthouse luminos

19 aprilie 2016 , 2127 afisari

Acest penthouse ne uimeste cu vederea sa panoramica la 360 de grade. Pentru firma de design KNOF Design, provocarea a fost transformarea a doua apartamente adiacente intr-unul singur, iar rezultatele sunt peste asteptari.

Citește si: Casă la curte construită într-o localitate pitorească

Interiorul uimitor este extrem de fiabil datorita ferestrelor. Dorind sa utilizeze lumina naturala la potentialul maxim si sa creeze spatii foarte luminoase, designerii au introdus culori deschise si mult alb in principalele zone ale casei.

Locuinta cucereste nu doar prin configuratie si dimensiuni, ci si prin designul modern, elegant si rafinat care denota bun-gust si deschidere catre frumos.

Primul living, destinat adultilor, se contopeste cu diningul si bucataria amenajate in alb si culori neutre, iar cel de-al doilea living, destinat copiilor, se remarca prin culorile vibrante care ofera vitalitate spatiului.

Citește si: Casă românească superbă, cu detalii de inspiraţie mediteraneană

Dormitoarele sunt amenajate in culori neutre sau nuante pastelate delicate.

Citește si: În Corbeanca: o casă care oferă confort și multă liniște

Insa cum o imagine face cat o mie de cuvinte, va lasam sa accesati galeria foto si sa va convingeti singuri de farmecul acestui interior uimitor.

Comentarii

 • mdxagqov

  21 octombrie 2016 12:44

  KoUuIm oeseiizvhbpu, url=httpudoabqnguffk.comudoabqnguffkurl, link=httpgspaxxajklft.comgspaxxajklftlink, httpdboadbjnwuyv.com

  raspunde comentariului
 • wubdvdq

  12 octombrie 2016 2:10

  GlvMca ooduvvlbbaft, url=httplwelxwjsfgok.comlwelxwjsfgokurl, link=httpxmuirrfclnsf.comxmuirrfclnsflink, httpvihvafajneeb.com

  raspunde comentariului
 • ytphqwj

  27 mai 2016 3:33

  7qTALE vldvqjimozgr, url=httpzlwgeleueivj.comzlwgeleueivjurl, link=httpequattqupuol.comequattqupuollink, httpgmnkrpiangjs.com

  raspunde comentariului

Newsletter