Eleganta la superlativ intr-un penthouse luminos

19 aprilie 2016 , 1731 afisari

Acest penthouse ne uimeste cu vederea sa panoramica la 360 de grade. Pentru firma de design KNOF Design, provocarea a fost transformarea a doua apartamente adiacente intr-unul singur, iar rezultatele sunt peste asteptari.

Citește si: Casa de vacanţă a lui Brigitte Bardot - o definiţie a grandorii

Interiorul uimitor este extrem de fiabil datorita ferestrelor. Dorind sa utilizeze lumina naturala la potentialul maxim si sa creeze spatii foarte luminoase, designerii au introdus culori deschise si mult alb in principalele zone ale casei.

Locuinta cucereste nu doar prin configuratie si dimensiuni, ci si prin designul modern, elegant si rafinat care denota bun-gust si deschidere catre frumos.

Primul living, destinat adultilor, se contopeste cu diningul si bucataria amenajate in alb si culori neutre, iar cel de-al doilea living, destinat copiilor, se remarca prin culorile vibrante care ofera vitalitate spatiului.

Citește si: Cum a fost renovat un apartament mic şi vechi pentru o familie în creştere

Dormitoarele sunt amenajate in culori neutre sau nuante pastelate delicate.

Insa cum o imagine face cat o mie de cuvinte, va lasam sa accesati galeria foto si sa va convingeti singuri de farmecul acestui interior uimitor.

Citește si: Casă rustică amenajată cu multe obiecte din materiale reciclate

Comentarii

  • ytphqwj

    27 mai 2016 3:33

    7qTALE vldvqjimozgr, url=httpzlwgeleueivj.comzlwgeleueivjurl, link=httpequattqupuol.comequattqupuollink, httpgmnkrpiangjs.com

    raspunde comentariului

Newsletter