Clasic si sofisticat intr-un apartament istoric

19 aprilie 2016 , 2600 afisari

Cand bloggerita Lindsay Calla s-a mutat dintr-o garsoniera newyorkeza intr-un apartament istoric din New Orleans, s-a simtit coplesita de vastitatea spatiului ce trebuia amenajat.

Citește si: Design minimalist cu accente glam

“Nu mai amenajasem niciodata un apartament, iar toate spatiile in care locuisem inainte fusesera foarte mici”, povesteste aceasta pentru Laurel and Wolf.

Apartamentul in care s-a mutat este intr-una dintre primele cladiri de locuinte construite in SUA, astfel ca nu a avut probleme sa gaseasca un designer interesat s-o ajute.

Decoratoarea Lauren Messina a creat un spatiu inspirat din stilul clasic si sofisticat al proprietarei, folosind o parte din mobila existenta, la care a adaugat piese noi.

Lindsey si-a dorit ca livingul sa fie inspirat din stilul ei personal, dar sa nu fie nici prea feminin, astfel incat si prietenul ei sa se simta bine acolo.

Lauren a folosit o paleta de culori neutre, cu accente de albastru si verde, pentru a da livingului luminozitate.

Pentru a accentua tavanele inalte si lumina naturala, decoratoarea a folosit o oglinda mare, cu rama din fier, pe care a plasat-o pe consola din living, oferind incaperii echilibru si senzatia de spatiu marit.

In dining, masa a fost mutata in centrul camerei si s-au adaugat un covor albastru, un candelabru si ghivece cu flori, ce atarna din tavan in dreptul ferestrelor.

Dormitorul a beneficiat si el de atingerea magica a decoratoarei. Aceasta a adaugat noptiere si a folosit lenjerii luxoase pentru pat.

Nuantele de roz, bej si albastru sunt unite cu ajutorul accentelor aurii. Micile detalii precum vazele cu flori din semineu si tablourile sunt cele care fac diferenta intre un dormitor banal si unul cu adevarat stralucitor.

Sursa foto: Laurel and Wolf

 

 

Comentarii

 • aedtdtkmloz

  14 iunie 2016 20:53

  S81LvR infngliqkago, url=httpldkvmiqsfdvc.comldkvmiqsfdvcurl, link=httpqnwqfxcmwcif.comqnwqfxcmwciflink, httpjqlpstzhdadu.com

  raspunde comentariului
 • tbhgdgkpzt

  16 mai 2016 7:41

  VBYHQl ahmidetdvebt, url=httpkeovvxwinhbi.comkeovvxwinhbiurl, link=httpwomntfmfpsun.comwomntfmfpsunlink, httpnifrkfifduzp.com

  raspunde comentariului
 • zvvbxcdkgw

  14 mai 2016 12:53

  HlTh5F heeeksqqpges, url=httpmhvovljbelfp.commhvovljbelfpurl, link=httpxzhouphpgpmf.comxzhouphpgpmflink, httpuokjwisuybww.com

  raspunde comentariului
 • Madalina

  20 aprilie 2016 13:47

  Deci arata absolut genial! Mi-as dori si eu o astfel de amenajare in apartamentul meu din Cosmopolis, cu culori neutre, oglinzi si lumina naturala! Foarte mult imi plac si tablourile - cele 4 din a cincea imagine. Are cineva idee de unde se pot achizitiona si la noi modele asemanatoare? Multumesc.

  raspunde comentariului
 • Berke

  10 februarie 2016 16:33

  Nu tiu unde să pun comentariul ăsta, aa că-l pun aici, la cel mai rencet post. Am văzut că de la o vreme comentariile-spam de pe wordpress sunt din ce een ce mai elaborate, unele chiar een rome2nă evident, aproximativă. Faptul m-a amuzat, dar nu i-am dat mare importană. Pe2nă azi, ce2nd am avut surpriza să găsesc een spam un comentariu de la Gică. Nu m-a lăsat inima să-l terg, aa că-l aprob la mine i eel pun i aici. Gică, o vedetă a blogosferei! Bună ziua, domnu

  raspunde comentariului
 • Takeo

  10 februarie 2016 12:22

  Aplapentry this is what the esteemed Willis was talkin' 'bout.

  raspunde comentariului
 • Emma

  03 februarie 2016 2:09

  It's spooky how clever some ppl are. Thkans!

  raspunde comentariului

Newsletter