Apartament de 55 de mp amenajat în regim open-space

20 ianuarie 2017 , 2572 afisari

Apartamentele mici sunt acele locuinţe de care fug multe cupluri din cauza spaţiului limitat. Aglomeraţia pare să fie imposibil de evitat. Şi totuşi...

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Există numeroase soluţii de a le face spaţioase, frumoase şi confortabile. Compartimentarea de tip open-space reprezintă primul pas în crearea unei amenajări aerisite. Astăzi îţi prezentăm un apartament modern de 55 de mp care reprezintă un foarte bun exemplu.  În zona de zi, designerul a realizat o delimitare vizuală a funcţiunilor cu ajutorul unui panou decorativ cu forme geometrice. Astfel, persoana care urmăreşte programele TV este mai puţin distrasă de activităţile din bucătărie.

În acest apartament este remarcabilă şi schema de culori: gri, maro, negru etc. La prima vedere, pare o alegere nechibzuită având în vedere că avem de-a face cu un spaţiu mic. Şi totuşi, interiorul nu este întunecos. Tonurile închise sunt combinate cu alb (tavan, piese de mobilier), formând un echilibru cromatic de invidiat. Lumina naturală şi sursele de iluminat artificial sunt de mare ajutor în astfel de spaţii, iar designerul le-a valorificat în fiecare încăpere.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Bucătăria este minusculă, dar are un layout modern interesant, cu elemente de decor foarte bine alese: mobilier alb cu finisaj lucios care reflectă lumina, peninsulă cu utilizări multiple, mai multe tipuri de iluminat.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

În băi au fost abordate finisaje inedite, cum ar fi plăci care imită betonul şi metalul, care vin în contrast cu elemente de decor albe. Practic, încăperile au fost amenajate după aceleaşi reguli ca restul casei. În concluzie, avem de-a face cu o locuinţă modernă amenajată cu bun-gust şi cu atenţie pentru detalii.

Pentru mai multe imagini cu această amenajare accesează galeria foto.

Sursa foto: www.home-designing.com

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

Comentarii

 • glswew

  30 aprilie 2017 15:48

  xPNqP0 vzjmkrkflmcj, url=httpplladufzcsax.complladufzcsaxurl, link=httpdpzlpbewpdyi.comdpzlpbewpdyilink, httpxgwfdnsldejf.com

  raspunde comentariului
 • VictoryHope

  10 ianuarie 2017 19:56

  10 ianuarie 2017 1953Un apartament unde bucataria nu mai este bucatarie, unde nu mai exista o camera rece sa sa pastrezi ceea ce nu poti pune in frigider...un apartament ca un hambar despartit de panouri chique care nu sint bune de nimic. Imi doresc de cel putin 20 de ani un apartament in care sa intru in bucatarie si sa inchid usa dupa mine. Sa nu mai intre toate mirosurile peste tot.Cei care locuiesc asa.... nu prea gatesc pe acasa...doar incalzesc ...si cam atita..

  raspunde comentariului
 • VictoryHope

  10 ianuarie 2017 19:53

  Un apartaent unde bucataria nu mai etew bucatarie, unde nu mai exista o camera rece sa sa paastrezi ceea ce nupoti puna in firigider...un partamnet ca un hambar despartit de panouris chique car nu sint bune de nimic. Imi doresc de cel putin 20 de ani un apartament in care sa intru in bucatarie si sa inchid usa dupa mine. Sa nu mai intre toate mirosurile peste tot..aia care locuiesc asa.... nu prea gatesc pe acasa...doar incalzesc ...si cam atita..

  raspunde comentariului

Newsletter