Topul celor mai frumoase dormitoare in stil scandinav

04 martie 2016 , 1078 afisari

Stilul scandinav este un stil de amenajare foarte apreciat si cu larga raspandire chiar si dincolo de granitele Europei. Multi dintre designerii interiori ai lumii il abordeaza in locuintele mici, dar nu numai.

Citește si: Bucătărie în verde viu

Pentru astazi am pregatit o colectie fascinanta de 25 de dormitoare amenajate in stil scandinav (dupa un top realizat de home-designing.com) care nu au in comun suprafata mica, ci mai degraba explozia de lumina naturala care inunda interiorul.

In aceste dormitoare sunt abordate albul stralucitor si designul versatil, pe care le poti prelua sau adapta si tu acasa.  Imprimeuri, citate romantice, semne tipografice care aduc o nota de mister, corpuri de iluminat si alte elemente in stil industrial, lucrari de arta, animal prints sunt doar cateva detalii decorative care ofera o personalitate aparte decorurilor.

Fiecare dintre aceste dormitoare este adaptat pentru a profita din plin de razele soarelui - ceasul de alarma al naturii. In timp ce camerele intunecate ajuta utilizatorii sa capteze cateva ore in plus de odihna, aceste dormitoare iti ofera vigoarea necesara dimineata. 

Citește si: Farmecul inegalabil al bucătăriilor rurale

Daca esti un aspirant al trezitului de dimineata, atunci aceasta colectie de dormitoare nordice este pentru tine.

Citește si: 16 moduri de a introduce galbenul în decor

Citește si: 10 livinguri suedeze de care te vei îndrăgosti

Citește si: Dormitor in haine de primavara

Citește si: Albastrul, culoarea ideala pentru biroul de acasa

Citește si: Topul celor mai frumoase dormitoare in stil scandinav

Sursa foto: http://www.home-designing.com

Comentarii

Newsletter