Topul celor mai frumoase dormitoare in stil scandinav

04 martie 2016 , 877 afisari

Stilul scandinav este un stil de amenajare foarte apreciat si cu larga raspandire chiar si dincolo de granitele Europei. Multi dintre designerii interiori ai lumii il abordeaza in locuintele mici, dar nu numai.

Citește si: 25 de dormitoare din care te trezeşti fericit

Pentru astazi am pregatit o colectie fascinanta de 25 de dormitoare amenajate in stil scandinav (dupa un top realizat de home-designing.com) care nu au in comun suprafata mica, ci mai degraba explozia de lumina naturala care inunda interiorul.

In aceste dormitoare sunt abordate albul stralucitor si designul versatil, pe care le poti prelua sau adapta si tu acasa.  Imprimeuri, citate romantice, semne tipografice care aduc o nota de mister, corpuri de iluminat si alte elemente in stil industrial, lucrari de arta, animal prints sunt doar cateva detalii decorative care ofera o personalitate aparte decorurilor.

Fiecare dintre aceste dormitoare este adaptat pentru a profita din plin de razele soarelui - ceasul de alarma al naturii. In timp ce camerele intunecate ajuta utilizatorii sa capteze cateva ore in plus de odihna, aceste dormitoare iti ofera vigoarea necesara dimineata. 

Citește si: Cum scoti din anonimat o baie finisata in alb

Daca esti un aspirant al trezitului de dimineata, atunci aceasta colectie de dormitoare nordice este pentru tine.

Citește si: Decor gratios intr-un dormitor de domnisoara

Citește si: 15 bai in stil vintage. Te vei indragosti de ele!

Citește si: Bucatarie country cu atmosfera de primavara

Sursa foto: http://www.home-designing.com

Comentarii

Newsletter