Paturile supraetajate, solutia ideala pentru familiile cu multi copii

18 decembrie 2012 , 1692 afisari

Paturile supraetajate reprezinta solutia ideala pentru familiile cu multi copii sau cu multi...musafiri. Daca acum cateva decenii, astfel de paturi erau utilizate in hosteluri si scoli de vara, tabere, etc., de cativa ani ele au devenit parte integranta si in locuintele de familie. Cu un design placut, paturile suprapuse va aduc cateva beneficii demne de luat in considerare.

Primul dintre ele se refera, evident, la capacitatea lor de „gazduire” a doi sau chiar trei copii intr-o singura camera. De preferat ar fi ca aceasta sa fie putin mai incapatoare decat una obisnuita, desi doua paturi suprapuse se descurca excelent si intr-un dormitor la bloc. Mai mult, aceasta pozitionare a paturilor scuteste foarte mult din suprafata interiorului, suprafata ce ar putea deservi altor scopuri, cum ar fi depozitarea jucariilor sau amplasarea unui birou-dublu.

Exista numeroase idei cand vine vorba de design-ul paturilor. Principala diferenta este cea intre paturile suprapuse de sine statoare, independente, si paturile „incorporate” intr-un fel de nisa a peretelui. Apoi, mai putem vorbi de diferite stiluri, de la clasic, la modern, si chiar rustic.

Un aspect foarte important este acela al sigurantei. Asigurati-va ca patul are o scara rezistenta si, de asemenea, o balustrada care sa impiedice accidentele nedorite.

Paturile supraetajate au nevoie si de accesorii, cum ar fi veiozele. Datorita pozitionarii pe care o au, acestea nu beneficiaza de o lumina foarte buna, in anumite cazuri. De aceea, o veioza montata pe perete sau chiar pe structura patului le va fi de folos copiilor, de exemplu, daca vor sa citeasca sau sa se joace.

Sursa foto: www.decoist.com

 

Comentarii

Newsletter