8 decoruri fascinante pentru micile printese

27 ianuarie 2016 , 1195 afisari

Cu siguranta, fiecare fetita viseaza sa se desfasoare intr-o camera ca in povesti.  Adesea, acestea reprezinta principala sursa de inspiratie, iar rozul, culoarea in care se regasesc cel mai bine.

Ca atare, si mamicile trebuie sa tina cont de aceste aspecte atunci atunci cand le amenajeaza camera. Nu doar pentru adulti, ci si pentru cei mici conteaza in egala masura confortul si estetica incaperii. Fetitele vor aprecia un decor fermecator si sofisticat, care sa le ofere siguranta, sa le alinte simturile si sa le dezvolte imaginatia.

Un decor de poveste poate fi creat cu urmatoarele elemente: corpuri de mobilier cu linii elegante de inspiratie romantica, un pat impunator cu baldachin, asternuturi in culori dulci, accesorii din materiale delicate si elemente de decor specifice domnisoarelor (oglinda, masuta de toaleta etc.).

Imaginile de mai jos va pot ajuta sa gasiti cateva surse de inspiratie pentru a crea un decor spectaculos pentru printesa voastra.

Comentarii

 • hynboljsa

  30 noiembrie 2017 8:38

  4IB8b1 yslewqrfdhrn, url=httpaikhqolkvrhv.comaikhqolkvrhvurl, link=httpkjvoaqfvimyd.comkjvoaqfvimydlink, httpjofsabfweffp.com

  raspunde comentariului
 • JimmiNil

  28 noiembrie 2017 9:07

  kYcusu httpwww.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com

  raspunde comentariului
 • uemvnrtds

  29 februarie 2016 16:43

  PzZ7U3 hfjwvwcvurbq, url=httpdknmlefshpsz.comdknmlefshpszurl, link=httpkagpjqqrtwbi.comkagpjqqrtwbilink, httpauzwzbvrimzk.com

  raspunde comentariului

Newsletter