Albastrul, culoarea ideala pentru biroul de acasa

11 martie 2016 , 799 afisari

Albastrul si nuantele acestuia sunt considerate ideale pentru spatiile de lucru si relaxare. Prin urmare, nu trebuie sa ne miram ca sunt des intalnite in birouri si dormitoare.

Citește si: Advertorial: Pat de copii cu personaje - Must - Have-ul anului 2017

Albastrul este recunoscut ca fiind cea mai profunda culoare pentru ca privirea noastra o patrunde cel mai usor, depasind obstacolele. De asemenea, albastrul este si una dintre cele mai reci culori (creeaza o atmosfera rece, dar linistita), drept pentru care este asociat cu diverse nuante naturale si calde ale lemnului.

Se spune despre albastru ca stimuleaza capacitatea de concentrare, iar pentru munca analitica este foarta importanta concentrarea. Daca lucrezi de acasa, atunci este ideal ca biroul tau sa fie decorat in tonuri de albastru, care sunt in acord cu starea de seriozitate si responsabilitate ce caracterizeaza un astfel de spatiu.

Albastrul inchis este ideal pentru munca analitica, iar nuantele deschise sunt perfecte pentru activitatile creative sau artistice. Deoarece utilizarea excesiva a acestei culori produce oboseala, este recomandat ca in birouri sa fie asociata cu alb. O alta varianta ar fi un mix de nuante blande de albastru si derivate ale acestuia: bleu, bleu-turcoaz, bleu-seren etc. Iata cateva variante!

Citește si: Descopera modelele de tavan fals casetat, ideale pentru birouri spectaculoase

Citește si: Șapte birouri tech uimitoare

Sursa foto: www.pinterest.com

Citește si: Cum să transformi biroul de acasă într-un spaţiu de lucru optim

Comentarii

Newsletter