15 bai in stil industrial cu detalii moderne

19 ianuarie 2016 , 1954 afisari

Persoanele care indragesc amenajarile calde si foarte homey vor imbratisa mai putin sau deloc ideea amenajarii baii in stil industrial. Insa designerii adauga in proiectele lor detalii moderne interesante, astfel ca baile industriale devin spatii surprinzator de interesante si atragatoare.

Rigid la prima vedere, stilul industrial este unul dintre cele mai provocatoare si creative stiluri. Elementele strict industriale pot fi combinate cu detalii moderne, minimaliste sau futuriste care sa le faca mai atractive si primitoare.

Citeste si: Baie cu decor indraznet, in stil industrial

Drept dovada avem colectia de bai pe care o puteti descoperi in galeria foto. Suprafetele reci sau “dure” din beton, piatra sau metal sunt completate cu materiale calde, cum ar fi lemnul, si piese de design rafinate si elegante.

Aceste bai sunt extrase din mai multe resedinte contemporane si reprezinta cele mai noi tendinte in ceea ce priveste convertirea stilului industrial la spatiile rezidentiale.

Citeste si: Mixul de vintage si stil industrial - secretul amenajarilor altfel

Comentarii

 • pwnjagzdr

  19 mai 2016 3:57

  XA49so ostzdfnoqvrh, url=httpsylvcxifyfdh.comsylvcxifyfdhurl, link=httpaqwcfriyddzw.comaqwcfriyddzwlink, httpylrnipfgjdrq.com

  raspunde comentariului
 • Tania

  22 ianuarie 2016 18:49

  Pas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Lasa prostiile si incepe sa castigi bani! E real si extrem de serios totul! Cere-ne mai multe detalii si informatii la adresa de email bb_tatianayahoo.it

  raspunde comentariului

Newsletter