10 bai diafane pentru refugiu si relaxare

29 februarie 2016 , 1523 afisari

Chiar daca baia a fost vitregita de drepturi mult timp, in prezent, aceasta reprezinta o camera la fel de importanta ca oricare alta. Ba mai mult, este perceputa ca acel loc in care iti gasesti linistea cateva minute dupa o zi solicitanta si obositoare.

Citește si: Cum realizăm o amenajare în stil eclectic?

Desigur, este necesara o amenajare pe masura pentru ca acest spatiu sa-ti imbunatateasca starea de spirit. Doamnele si domnisoarele vor prefera un decor cald, primitor, luminos, care sa induca o stare de bine.

In acest caz, sunt binevenite albul, culorile deschise, nuantele pastelate, precum si stilurile care pot fi asociate cu ideea de confort si relaxare: romantic, vintage, provensal etc. Textilele sunt un must have in astfel de bai si prioritate au tesaturile fine, moi, vaporoase, transparente...

Imprimeurie florale folosite cu discretie vor accenta nota feminina si delicata a amenajarii. In incheiere, trebuie sa va mai spunem ca intr-o astfel de baie nu trebuie facut nici un fel de abuz. Chiar si decoratiunile sau obiectele personale trebuie inserate cu masura, pentru ca estetica incaperii sa se mentina curata si aerisita.

Citește si: Aranjament tematic din plante

Citește si: I love pink!

Citește si: Se poate trai bine intr-un apartament mic. Iata dovada!

Citește si: Cum sunt amenajate dormitoarele moderne

Sursa foto: www.pinterest.com

Comentarii

Newsletter