Bucatarii in stil toscan

22 aprilie 2016 , 2290 afisari

Denumirea de “toscan” provine de la regiunea Toscana, din centrul Italiei. Aceasta regiune fermecatoare a reprezentat o bogata sursa de inspiratie pentru pictori si artisti din intreaga lume.

Stilul decorativ toscan incorporeaza caracteristicile superbe ale caselor din Toscana, care cuceresc prin farmecul lor natural. Majoritatea caselor sunt construite din piatra si alte elemente naturale, care ofera proprietarilor un confort aparte.

De altfel, silul toscan merge pe idea de confort, caldura si comuniune cu natura. Interioarele toscane prezinta accente rustice, elemente romantic si o paleta larga de culori calde.

Nu e de mirare ca acest stil a fost raspandit in multe alte zone ale Europei. Multe dintre locuintele moderne prezinta elemente de inspiratie toscana, iar bucatariile sunt cele mai graitoare exemple in acest sens.

 

Sursa foto: www.hgtv.com

www.pinterest.com

Comentarii

 • Matache Marius Iulian

  17 mai 2016 10:48

  Pentru ca imi place foarte mult sa gatesc, intotdeauna mi-am dorit sa am o bucatarie mare in care sa am suficient spatiu sa imi desfasor activitatea. In complexul cosmopolis am gasit exact modelul de apartament la care eu visam de mult timp, implicit si bucataria mult gandita. Am vrut sa o amenajez mai diferit, sa nu para o bucatarie prea banala. Pot sa spun ca, atunci cand am citit articolul, m-am regasit pentru ca am ales pentru bucataria mea multe elemente ce se sunt si aici.

  raspunde comentariului
 • gdwmuynm

  20 aprilie 2016 0:38

  PCdFts muopjbsythkm, url=httpsrwamzisrefk.comsrwamzisrefkurl, link=httplfugibrvhmfv.comlfugibrvhmfvlink, httppzzvroywwudg.com

  raspunde comentariului

Newsletter