O noua atmosfera in sala de baie!

21 ianuarie 2016 , 3214 afisari

La prima vedere, movul pare o culoare agresiva, mai putin indicata in sala de baie. Utilizata insa moderat sau in combinatie cu alte culori, va da personalitate acestui spatiu, care, de regula, nu reuseste sa iasa din anonimat. In aceasta luna, cand infloresc liliacul si multe alte flori de primavara, fa-ti curaj si abordeaza culoarea mov, alaturi de nuante mai temperate, cum ar fi lila.

SPA la tine acasa

Baia este vazuta din ce in ce mai mult ca un spatiu de relaxare, menit sa te deconecteze de la tensiunea acumulata in timpul zilei. Prin urmare, toate elementele care o compun trebuie sa transmita liniste si calm. La aceasta senzatie mai contribuie micile decoratiuni si produsele de ingrijire. Asadar, introdu in decor uleiuri, lumânari parfumate si o vaza cu flori de primavara pentru a crea atmosfera.

Jocuri de culori

Uneori, folosirea mai multor culori intr-o amenajare poate fi riscanta, in sensul ca poate conduce la obtinerea unui aspect incarcat si chiar kitsch. Asta nu inseamna ca trebuie sa te rezumi doar la o culoare. Secretul consta in dozarea lor echilibrata, astfel incat rezultatul sa fie armonios.

Violet si lila

Un fundal neutru este cea mai buna alegere pentru persoanele care recurg periodic la redecorari. Astfel, daca pardoseala si peretii sunt albi sau gri, poti introduce in acest cadru culori puternice. De pilda, ia-ti ca sursa de inspiratie luna mai si accesorizeaza baia cu textile si obiecte in tonuri de mov si lila.

 

Foto: Kika, Gudart, www.shutterstock.com

Comentarii

 • zgqlmpmknj

  18 martie 2017 3:37

  8GNbRp qhhdpcgfuhnb, url=httpfeftdromdstj.comfeftdromdstjurl, link=httpxcthbjkrotfw.comxcthbjkrotfwlink, httpdgjmxfxtvelu.com

  raspunde comentariului
 • xvggzgchj

  14 mai 2016 23:49

  tp4Ai3 dopkrofrfkry, url=httpblutzlpiklfu.comblutzlpiklfuurl, link=httpbfvvrdavgwcc.combfvvrdavgwcclink, httpigaoovlrnvfr.com

  raspunde comentariului

Newsletter