Utilizator nou

10 “insule” moderne pentru bucatarie

de Catalina Coca , 15 februarie 2012 , 1445 afisari

Desi nu gasesc acum foarte multe dezavantaje pentru a avea o „insula”, decat faptul ca bucatariile mici – in special cele din apartament- nu pot „gazdui” inca un corp de mobilier, pe langa elementele ce compun bucataria ca atare, insulele au o multime de avantaje ce merita scoase in evidenta:

1. Pentru inceput, sa luam in vedere design-ul pe care il poate avea o insula. Forma cea mai intalnita este cea dreptunghiulara, insa in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie si de preferintele personale, formele difera. Fie patrata, semicerc sau o forma nedefinita, insula completeaza design-ul oricarei bucatarii.  

2. In situatia in care insula incorporeaza aragazul/plita – cum se intampla in cele mai multe cazuri- atunci veti avea acces mai rapid si mai usor catre acesta si catre zona de gatit in general. In plus, faptul ca este o insula in adevaratul sens al cuvantului, mai multe persoane se pot ocupa de pregatitul mesei, fara a se lovi unul de altul prin bucatarie.

3. De asemenea, de foarte multe ori, insula este folosita pe post de dining, adica este perfecta pentru luatul mesei. In functie de marimea acesteia, pot servi masa fie doua sau patru mesei. Este o modalitate practica si mai putin formala.

Noi iti propunem 10 modele de insule care se integreaza perfect in bucatariile contemporane. Speram sa te inspire in cautarea modelului perfect pentru tine.

 Sursa foto: www.freshome.com

 

Comentarii

Newsletter