Culorile anului 2013 sunt atat de…intense!

10 ianuarie 2013 , 464 afisari

Daca vreti sa fiti in tendinte, dar nu doriti o schimbare majore, fie din motive financiare, fie din motive ce consuma timp si energie, exista mai multe modalitati prin care puteti „reimprospata” aspectul casei voastre.

O sugestie a fi aceea de a apela la accesorii, de altfel, ea este si cea mai simpla. Un set nou de perdele si drapetii, cateva perne decorative, un covor pentru zona de living, toate acestea pot fi adaugate in decor respectand culorile in tendinte.

Asadar, verdele smarald pare sa ocupe „Locul I”, fiind culoarea preferata a celor mai multi designeri si specialisti in domeniu. Aceasta nuanta este eleganta, fresh, si te duce cu gandul la frumusetea naturii.

Liliachiul (lila) este o culoare calma, ce te invita la relaxare si odihna, fiind recomandata dormitoarelor. Asta nu inseamna ca nu o putem intalni si in living, alaturi de nuante mai „aprinse” de violet.

Si galben „mustar” se afla pe lista „Culorile anului 2013” si merita toata atentia noastra. Energia pe care o transmite este debordanta, fiind pretabila atat interioarelor moderne, cat si celor cu „aer” vintage. Exista mai multe tonuri din care puteti alege, in functie de restul culorile intalnite in aceeasi incapere.

Albastru deschis, bleu sau azuriu, oricum i-ati spune este nemaipomenit in amenajarile exotice, care folosesc o multime de elemente din natura, precum scoici, materiale ca bambusul, rachita sau ratanul, si alte elemente care amintesc de frumusetea caselor de vacanta de la malul oceanului. In plus, il puteti „mixa” cu albastru marin sau regal, doua nuante putin mai „electrice” ce ofera eleganta si profunzime unui interior.

Desi a fost vedeta anului 2012, Tangerine continua sa impresioneze prin intensitatea, pasiunea sa. De aceea, ea va fi prezenta si anul acesta in casele noastre.

Tinand cont de faptul ca si culorile neutre sunt importante in amenajarile de interior, nuantele de gri detroneaza albul, bejul sau grejul. Il puteti scoate cel mai bine in evidenta cu ajutorul accentelor de negru.

 

Comentarii

Newsletter