Decor de Craciun scandinav cu rosu, verde si alb

16 decembrie 2016 , 2450 afisari

O trasatura distincta a locuintelor amenajate in stil scandinav este prezenta culorii alb, care se regaseste atat la finisaje, cat si la majoritatea elementelor de decor.

Citește si: Idei pentru un decor fresh de primavara

In aceste conditii, te intrebi cum poti crea o amenajare de Craciun in stil scandinav care sa fie calda si foarte primitoare in acelasi timp. Ei bine, una dintre propuneri consta in introducerea unor combinatii de culori traditionale, cum ar fi rosu si verde, care, utilizate corect, vor pastra aerul nordic al amenajarii.

Citeste si: Decoratiuni in stil scandinav

Albul si tonurile deschise (gri, bej deschis, nuante naturale ale lemnului) pastrate la finisaje si mobilier au avantajul ca vor permite decorari ulterioare. Rosul poate fi utilizat fara retineri la textile (paturi, pleduri, covorase, pernute decorative, perdele, obiecte de decor etc.), iar verdele la elementele naturale ale decorului (brad, coronite, aranjamente si decoratiuni).

Citește si: Cele mai hot tendinţe în designul interior pentru 2017

Citeste si: Amenajare de Craciun intr-o casa din Norvegia

Textilele, accesoriile de orice fel si obiectele de decor pot fi inlocuite usor dupa sarbatori, astfel incat efortul reamenajarii la primavara sa nu fie prea mare. In galeria foto iti propunem 9 decoruri care imbina cu succes acuratetea stilului nordic cu frumusetea si caldura celui clasic.

 

Citește si: Cele mai frumoase decoraţiuni pentru brad

 

Comentarii

  • Alina

    04 decembrie 2015 12:42

    Navighezi zilnic 2-3 ore pe internet?De ce sa nu iti petreci acest timp cu folos, colaborand cu noi part-time sau full time, iti poti creste substantial veniturile lunare, plata este garantata prin contract legal de comision iar instruirea se face gratuit prin e-mail!Sunt necesare cunostinte minime de utilizare a calculatorului , de lucru cu documente word si pdf, rabdare, perseverenta si atentie la detalii. Pentru informatii trimite mesaj cu textul PROIECT la adresa de mail cmalina10yahoo.com

    raspunde comentariului

Newsletter