Countryside House: redecorarea unei case traditionale

26 februarie 2015 , 1583 afisari

Proiectul „Countryside House” a vizat redecorarea unei case traditionale. Dorinta beneficiarilor a fost aceea de a transforma casa astfel incat ea sa poata transmite, in mod unitar, ideea de viata, culoare, confort si iubire fata de natura si animale.

Daca la exterior, gradina casei reusea cu succes sa transmita aceasta idee datorita peisajului deosebit care inconjura resedinta, in interior, decorul era mai degraba tern si deloc dinamic. Impreuna cu beneficiarii am hotarat ca trebuie sa pastrez elementele de decor vechi, carora sa le ofer, insa, o noua fateta si accente moderne.

In acest proiect, am mizat foarte mult pe vizual si tactil. Spre exemplu, in camera de zi open-space, situata in centrul casei, am folosit, in special, pattern-uri florale mari, lemn, piatra, covoare tesute manual, pentru a o transforma intr-un soi de extensie a privelistei extraordinare, pe care aceasta incapere o ofera.

Decorul floral este o modalitate foarte buna de a oferi dinamism, culoare si veselie unei camere. Cu cat mai multe flori, cu atat mai bine, mai ales tinand cont de faptul ca imprimeurile florale pot fi folosite pe o multime de obiecte de decor: canapea, scaune, tapet, covor, draperii sau perne. Eu le-am folosit pe perne, manere si draperii.

La final, interiorul creat se alineaza confortabil cu exteriorul casei: un spatiu care reprezinta o continuare a bucuriei pe care ti–o aduce natura si in care proprietarii regasesc confort si relaxare.

Un articol realizat de Genoveva Hossu. Detalii aici

Comentarii

  • Cea mai noua oferta de lucru !!!

    27 februarie 2015 11:11

    Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time in timpul liber sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul Info la adresa de email gabi_nicolescuyahoo.com

    raspunde comentariului

Newsletter