7 decoruri in stil nordic

12 aprilie 2017 , 5518 afisari

Practic, aerisit, elegant si sobru in acelasi timp... Iata care sunt principalele trasaturi ale unui decor realizat in stil nordic. Daca iti doresti acasa o amenajare nordica, inspira-te din propunerile noastre.

Piatra si lemnul se numara printre cele mai utilizate materiale de finisaj. Lemnul se regaseste la pardoseli (parchet, dusumele din lemn) sau tavan (grinzi de sustinere sau pur decorative), iar piatra este utilizata preponderent ca finisaj pentru pereti. Nu de putine ori, aceste materiale sunt introduse in ambient ca elemente decorative: cosuri cu lemne asezate langa semineu sau stive cu lemne in nise create deasupra semineului.

Foto: www.bonami.ro

Intr-un interior nordic, mobilierul este minimal, iar elementele care compun decorul sunt alese cu bun-gust, dar putine, adica cele strict necesare; nimic nu este in plus, nimic de prisos... Aceasta „zgarcenie” in utilizarea obiectelor nu stirbeste din farmecul amenajarii, dimpotriva, ii ofera un aer elegant si aerisit.

Foto: www.bonami.ro

Printre cele mai folosite culori se numara griul, bejul, albul, care ofera in incaperi senzatia de spatiu si libertate. Daca vrei sa ai o amenajare sic, poti aborda si negrul, cu conditia sa fie utilizat in contrast cu alb.

Foto: www.bonami.ro

Intr-o amenajare realizata in stil nordic, intalnim frecvent accesorii groase, cum ar fi covorase din blana sau lana, pleduri groase si pufoase. Pentru ferestre insa, sunt preferate perdelele in culori deschise, cu textura usoara, dar sobra.

Comentarii

 • Cati Winchance

  05 iunie 2017 17:46

  Super-oferta lucru acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre catiwinchanceyahoo.comcu textul INFO

  raspunde comentariului
 • suzana

  14 octombrie 2014 17:04

  Locuri de munca de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi. Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de emailsuzanavochinyahoo.com

  raspunde comentariului

Newsletter