Transformarea unei ferme vechi într-un interior rustic

28 decembrie 2016 , 738 afisari

Cei doi proprietari ai casei pe care o vei vedea în continuare, Sian și Manuel Huertas, sunt două firi creative. Așa că nu e de mirare faptul că împreună au reușit să transforme o fermă veche din Malaga, Spania, într-un interior rustic absolut superb.

Citește si: Locuinta de 32mp cu dining pentru 10 oaspeti si birou

Și-au dorit un interior în stil rustic

Atunci când au achiziționat proprietatea, aceștia au avut în minte faptul că trebuie, în primul rând, să păstreze farmecul locului, iar stilul rustic era răspunsul pentru orice dilemă de amenajare ar fi avut. Întreaga casă a fost restaurată începând cu grinzile vechi și terminând cu ușile și ferestrele. 

Citește si: Amenajare inedita a unei garsoniere de 40 mp, in stil clasic

În ce privește piesele de mobilier, aceștia au ales obiecte vechi englezești, pe care le-au mixat cu unele făcute pe comandă și cu textilele cu imprimeuri tradiționale colorate. Casa a devenit astfel primitoare și dinamică, în deplină armonie cu restul peisajul în care se află.

Citește si: O garsoniera devenita apartament cu 2 camere in tonuri lila

Toată familia a fost implicată în lucrările de restaurare și reamenajare a casei, iar dovadă a acestui fapt stau piesele de mobilier făcute chiar de cei doi.

Foto: micasarevista.com

Comentarii

  • aeifxiezyz

    18 martie 2017 13:38

    3gppW5 mfrkrxnrhmvd, url=httpkjxykiehqfie.comkjxykiehqfieurl, link=httpjzcafxnebbhp.comjzcafxnebbhplink, httpnguvfuxqtsgy.com

    raspunde comentariului

Newsletter