Culorile aduc primavara in casa

17 martie 2016 , 2495 afisari

Aceasta amenajare ne demonstreaza cat de frumos poate arata un interior facand doar cateva schimbari... cromatice. Se pare ca, uneori, tot ce are nevoie un spatiu sunt cateva accente de culoare care sa se completeze reciproc cat mai bine.

Citește si: Casă la curte construită într-o localitate pitorească

Estetica acestui interior este fermecatiare in mare parte datorita utilizarii corespunzatoare a culorilor. O incapere nu trebuie sa fie atat de pretentioasa si eleganta incat sa te simti stingher cand ii pasesti pragul, si nici decorata in culori atat de reci incat sa nu simti caldura si confort.

Livingul este finisat in culori neutre, insa accesorizat cu mobilier tapitat, scaune si perne colorate, in nuante de verde, roz si lavanda, care ofera amenajarii un aspect cald si primitor.

Plantele in ghivece si vazele cu flori albe impregneaza in camera o senzatie de confort stilat si prospetime. Bucataria este un alt spatiu bine conceput. Amenajrea ne arata faptul ca cheia unui design reusit in bucatarie consta in crearea unui plan deschis si luminos.

Citește si: Casă românească superbă, cu detalii de inspiraţie mediteraneană

Dormitorul este simplu si modest, dar adorabil. Patul minimalist care se continua cu o mini biblioteca reprezinta punctul de atractie al camerei. Cuvertura bej cu imprimeuri florale si pernutele rosii reprezinta accente de culoare necesare in incapere.  

Daca va doriti un decor de primavara sau pur si simplu sa faceti un update in decor, va puteti inspira din acest interior incantator.

Comentarii

 • pkkokyuxird

  12 noiembrie 2016 19:36

  rMmqYf vnsdjwkvbcuo, url=httpbfbjkjhsnpyn.combfbjkjhsnpynurl, link=httpffbzefzkvlme.comffbzefzkvlmelink, httpmesynytqvpyz.com

  raspunde comentariului
 • ykfzoqiae

  11 iunie 2016 17:30

  y5k8JE wmtaeetgfndt, url=httphiakkjhyklyv.comhiakkjhyklyvurl, link=httpfmkhpjegnwec.comfmkhpjegnweclink, httpgokaencnbiqi.com

  raspunde comentariului

Newsletter