O locuinta mica, dar surprinzator de frumos amenajata

11 februarie 2017 , 2635 afisari

Apartamentul pe care vi-l prezentam astazi se afla in Hampstead, Londra, si apartine lui Isabelle Palmer. Pasiunea proprietarei pentru plante si gradinarit se reflecta in modul in care si-a amenajat mica locuinta.

Pare surprinzator, insa acest apartament se afla la ultimul etaj al unei biserici vechi, care a fost convertita in spatii de locuit. Asa se explica structura mai atipica a interiorului. Insa tocmai acest aspect a reprezentat marea provocare pentru Isabelle.

In amenajarea fiecarei incaperi a dat dovada de multa maiestrie, gestionand eficient fiecare detaliu al amenajarii. Astfel, a reusit sa obtina confort si frumusete intr-un spatiu restrans si atipic. Proprietara a folosit combinatii indraznete de culori si a inserat in amenajare multe obiecte personale, care compun un decor feminin, cochet si cu personalitate.

Dar cum o imagine face cat o mie de cuvinte, va lasam sa descoperiti singuri aceasta „mica bijuterie” in imaginile de mai jos:

 

Comentarii

 • rjljoejkvqw

  30 noiembrie 2017 8:42

  5D8zvZ vvetmsmikgys, url=httppvwbsjvujmdz.compvwbsjvujmdzurl, link=httpvdtzfzbwhtww.comvdtzfzbwhtwwlink, httpzufqvnrjazrn.com

  raspunde comentariului
 • JimmiNil

  29 noiembrie 2017 23:46

  pLyNfP httpwww.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com

  raspunde comentariului
 • yffwnnixw

  19 noiembrie 2016 0:44

  ymzFLI cjoqbdikuqbf, url=httpucavcwqmfrlj.comucavcwqmfrljurl, link=httphcjjuhbtkupn.comhcjjuhbtkupnlink, httpazulewiwvmbp.com

  raspunde comentariului
 • Ioana Maria Milosescu

  05 februarie 2016 13:11

  Ador ,,biblioteca aia, o ador! Atat de neconventionala, de simpla si plina ochi cu carti, arata minunat. Ca tot nu stiam eu cum sa imi depozitez cartile, fara sa imi iau o biblioteca din aia masiva, acum cred ca stiu solutia. Am si eu un apartamet nou de doua camere, abia mi l-am luat in Cosmopolis si imi cam da batai de cap amenajarea, sunt foarte pretentioasa pt ca vreau sa arate original, sa ma reprezinte... si ideea asta chiar imi place... Din ce material e facuta oare?

  raspunde comentariului

Newsletter