În Timişoara: apartament personalizat prin culoare

16 decembrie 2016 , 763 afisari

Spaţii deschise şi fluide, zone cu multiple funcţiuni şi o cromatică veselă – acestea au fost propunerile echipei de designeri Vigo Store, solicitată pentru amenajarea unui apartament de prezentare aflat într-un ansamblu rezidenţial din Timişoara.

Citește si: Casă la curte construită într-o localitate pitorească

Imobilul, care face parte din proiectul imobiliar „Toronto”, situat în partea de nord a Timişoarei, a fost dat în folosinţă în vara acestui an. Pentru o mai bună promovare, dezvoltatorul imobiliar timişorean a dorit amenajarea unui apartament-showroom, în acest sens apelând la serviciile biroului de arhitectură şi design Vigo Store.

În urma discuţiilor dintre beneficiar şi designeri, a fost ales un apartament cu două camere şi configuraţie open-space în zona de zi.

Amenajarea, care a durat aproximativ o lună şi jumătate, a implicat zugrăvirea pereţilor, mobilarea şi utilarea corespunzătoare a locuinţei.

Citește si: Casă românească superbă, cu detalii de inspiraţie mediteraneană

„Rolul unui apartament de prezentare este acela de a evidenţia utilitatea spaţiului, eficienţa compartimentării şi de a le oferi potenţialilor clienţi o „imagine” despre cum poate arăta un interior gata de a fi locuit.”

Singura condiţie a beneficiarului a fost încadrarea proiectului într-un buget redus, restul hotărârilor legate de stilul adoptat, aspect şi achiziţii rămânând în sarcina echipei Vigo Store.

Citește si: În Corbeanca: o casă care oferă confort și multă liniște

Viziunea designerilor a pornit de la ideea de a crea un ambient fresh, actual şi totodată cu multiple funcţiuni. În acest sens, au considerat că cel mai potrivit ar fi un decor în stil Mid-century modern.

Citiţi mai multe detalii în paginile revistei Casa Mea decembrie-ianuarie.

Citește si: În Mogoșoaia: casă de vacanță transformată în reședință permanentă

Text: Oana Voicu / Foto: Dan Purice

Comentarii

  • kgdubxr

    17 mai 2017 20:13

    urOTN1 csmlnoqsxgjg, url=httpfduffgzeqvuz.comfduffgzeqvuzurl, link=httpmfectfjnhcxo.commfectfjnhcxolink, httpnxqahvpkzroa.com

    raspunde comentariului

Newsletter