În Timişoara: apartament personalizat prin culoare

16 decembrie 2016 , 405 afisari

Spaţii deschise şi fluide, zone cu multiple funcţiuni şi o cromatică veselă – acestea au fost propunerile echipei de designeri Vigo Store, solicitată pentru amenajarea unui apartament de prezentare aflat într-un ansamblu rezidenţial din Timişoara.

Citește si: O casă „pierdută” printre copaci - când arhitectura îmbrăţişează natura

Imobilul, care face parte din proiectul imobiliar „Toronto”, situat în partea de nord a Timişoarei, a fost dat în folosinţă în vara acestui an. Pentru o mai bună promovare, dezvoltatorul imobiliar timişorean a dorit amenajarea unui apartament-showroom, în acest sens apelând la serviciile biroului de arhitectură şi design Vigo Store.

În urma discuţiilor dintre beneficiar şi designeri, a fost ales un apartament cu două camere şi configuraţie open-space în zona de zi.

Amenajarea, care a durat aproximativ o lună şi jumătate, a implicat zugrăvirea pereţilor, mobilarea şi utilarea corespunzătoare a locuinţei.

Citește si: O casa ca-n povesti amenajata in stil country

„Rolul unui apartament de prezentare este acela de a evidenţia utilitatea spaţiului, eficienţa compartimentării şi de a le oferi potenţialilor clienţi o „imagine” despre cum poate arăta un interior gata de a fi locuit.”

Singura condiţie a beneficiarului a fost încadrarea proiectului într-un buget redus, restul hotărârilor legate de stilul adoptat, aspect şi achiziţii rămânând în sarcina echipei Vigo Store.

Citește si: Cum arată casa pe care vedetele de la Hollywood obișnuiesc să o închirieze

Viziunea designerilor a pornit de la ideea de a crea un ambient fresh, actual şi totodată cu multiple funcţiuni. În acest sens, au considerat că cel mai potrivit ar fi un decor în stil Mid-century modern.

Citiţi mai multe detalii în paginile revistei Casa Mea decembrie-ianuarie.

Citește si: Casă în apropierea Bucureştiului cu aspect british

Text: Oana Voicu / Foto: Dan Purice

Comentarii

Newsletter