Elemente eclectice intr-un apartament modern

23 februarie 2016 , 1262 afisari

Acest interior stralucitor, plin de energie si culoare exprima personalitatea utilizatorului prin orice detaliu decorativ. Conceptul de design include teme si culori nautice, tesaturi cu motive etnice si finisaje de inspiratie retro. Reunite, compun un decor contemporan eclectic, dinamic si functional.

Citește si: Cum realizăm o amenajare în stil eclectic?

Proiectul de amenajare a fost realizat de Koj Design. Decoratorii au dat dovada de maiestrie atat in gestionarea spatiilor, cat si in imbinarea unor elemente cu trasaturi diferite. De exemplu, in amenajare sunt aduse alaturi corpuri de mobilier cu aspect nefinisat, mobilier din lemn modelat, cum ar fi scaunul din stanga, de la Eames.

Citește si: Aranjament tematic din plante

Zona de zi este compartimentata in regim open-space. Aceasta deschidere a functiunilor permite vizualizarea tuturor pieselor din decor, cum ar fi decoratiunile nautice de la fereastra.

Citește si: Decoreaza cu plante!

Bucataria iese in evidenta in primul rand prin cromatica. Albastrul oceanic folosit la mobilier se reflecta in aparatele electrocasnice lucioase.

Citește si: Se poate trai bine intr-un apartament mic. Iata dovada!

Dormitorul principal continua tema nautica a livingului. Amenajarea se axeaza pe alb, bleu, albastru petrol si nuantele lemnului. Si cum o casa nu este acasa fara acele elemente care sa reflecte iubirea, aici le regasim la printurile inramate deasupra patului.

Citește si: Cum sunt amenajate dormitoarele moderne

Aceeasi solutie decorativa pentru pereti se regaseste si in al doilea dormitor. In aceasta incapere, a fost introdusa o tema noua, si anume pasarile. Birdhouse din dreapta patului este de fapt o lampa care lumineaza masa de lucru si spatiul confortabil de lectura de langa fereastra.

Baia prezinta forme geometrice in relief la nivelul pardoselii. Paleta de culori se compune din nuante neutre, iar cele cateva pete de culoare provin de la elementele din lemn.

Comentarii

Newsletter