Apartament modern cu accente geometrice

17 februarie 2016 , 1062 afisari

Acest interior reuneste ingenios un design curat, cu linii drepte si detalii actuale, elemente decorative in trend la mijlocul secolului trecut, cum ar fi modelele geometrice indraznete.

Citește si: Detalii industriale intr-un interior masculin

Apartamentul face parte dintr-un bloc construit in 1950 si a fost supus unui proces complet de renovare. Decoratorul a reusit sa “tese” istoria cladirii intr-un interior elegant si contemporan.

Citește si: Culoarea anului 2016 in designul interior pe Pinterest

In camera de zi, decorul este realizat cu materiale naturale si accente galbene, care creeaza o atmosfera primitoare. In amenajare se remarca o reinterpretare moderna a unor elemente de la mijlocul secolului trecut, cum ar fi benzile negre si panourile geometrice.

Masuta de cafea in forma de triunghi rotunjit a fost populara in perioada care a inspirat acest tip de amenajare. Candelabrul reprezinta un accesoriu modern, conceput in 2005 de Eyhan Özdemir si Sefer Caglar.

Citește si: Apartament modern cu accente geometrice

In zona de dining, scaunele din piele intoarsa ofera compromisul final intre simplitate si lux.

Citește si: Confort inteligent intr-o casa minimalista

In bucatarie, benzile intr-o nuanta de galben luminos sunt elegante si estetice, oferind acestei functiuni o nota retro creativa, care o face sa iasa in evidenta.

Insula de bucatarie contine spatii de depozitare pentru cartile de bucate. Daca utilizatorul doreste sa mute cartile, aceste spatii vor fi perfecte pentru pastrarea recipientelor.

Dormitorul se remarca printr-o abordare indrazneata de amenajare: tapet geometric mozaicat, mobilier simplu, accente vintage si retro introduse prin textile.

Zona de intrare dezvaluie o usa glisanta cu model geometric care separa livingul de un hol alb, cu nise inteligente de depozitare.

Sursa foto: www.home-designing.com

Comentarii

Newsletter