Apartament luminos in stil scandinav

18 ianuarie 2016 , 1595 afisari

Acest apartament suedez reuneste aproape toate trasaturile stilului scandinav. Designul este simplu, aerisit, iar schema de culori porneste de la alb si se termina la mici accente tari sau fresh.

Astfel de amenajari prezinta reale avantaje. Fundalul neutru sau alb (ca in acest caz) este foarte permisiv din punctul de vedere al posibilitatilor de redecorare. Oricand, elementele de decor pot fi inlocuite cu altele in diverse culori.

Citeste si: Apartament suedez amenajat in stil modern

Altfel spus, proprietara poate face rapid si usor un update in decor atunci cand se plictiseste de amenajarea actuala.

Daca ati recunoscut stilul de amenajare, probabil va sunt cunoscute si elementele de decor. O parte dintre ele au fost achizitionate de la Ikea (covorul, pernele etc.), iar o alta parte de la Etsy (corpuri de iluminat, obiecte decorative etc.).

Citeste si: Loft elegant in stil scandinav

Comentarii

 • hzompieaibk

  17 octombrie 2016 15:53

  tb3G0u szfycqsanddc, url=httpypbzsvbpvzig.comypbzsvbpvzigurl, link=httpowkfekzypotu.comowkfekzypotulink, httpeclgbcvgcvhm.com

  raspunde comentariului
 • sibnet

  18 ianuarie 2016 12:42

  In alta ordine de idei, daca ai biblioteca acasa si vrei sa o imbogatesti cu inca o carte extraordinara, tocmai ai gasit afacerea care ti se potriveste perfect! Mai pui o carte pe raftul bibliotecii tale personale si pornesti sa castigi bani in cea mai simpla afacere posibila! Ai numai avantaje aici! Si totul e foarte usor! Te ajutam noi sa reusesti! Cere acum detalii la adresa de email sibnet usa.com

  raspunde comentariului

Newsletter