Ideal in spatii mici: set de dining pentru micul dejun

23 martie 2016 , 920 afisari

Multi dintre voi locuiesc in apartamente mici, deci stiu ce inseamna sa te confrunti cu lipsa spatiului. Asa ca orice solutie de amenajare menita sa salveze spatiu este binevenita.

Citește si: 10 tipuri de fotolii în trend

Printre elementele de decor care pot salva spatiu pretios se numara si mobilierul. Imaginati-va diferenta intre un set de dining voluminos care poate ocupa toata bucataria (sau zona de dining) si acest set de dining mobil.

Mobilierul are o constructie robusta si se compune dintr-o masa cu blat pliabil care dubleaza suprafata utila si doua scaune solide din lemn care se pot depozita sub masa atunci cand nu sunt utilizate. In plus, masa este echipata cu doua sertare, ideale pentru depozitarea maruntisurilor.

Acest “carucior” versatil cu roti poate fi mutat oriunde in casa sau poate fi tinut la vedere si folosit ca masuta. Setul de dining este ideal pentru o bucatarie sau o terasa mica, dar se poate integra si in alte spatii mici.

Citește si: Măsuţă de cafea modernă cu sertare

Mobilierul este realizat din lemn durabil, finisaj castan, si poate fi achizitionat de pe www.hammacher.com

Producatorii de mobilier afirma ca seturile de dining compacte se numara printre cele mai populare si cautate piese de mobilier.  

 

Citește si: Cum sa personalizezi decorul cu piese de mobilier originale

 

Comentarii

  • hogsdb

    23 mai 2016 4:42

    nG2Iez iosnwgwxjajs, url=httpdcvduocktdlw.comdcvduocktdlwurl, link=httpnbcgyaflcenp.comnbcgyaflcenplink, httpyvltsvtfepxs.com

    raspunde comentariului

Newsletter