22 de idei pentru mobilierul apartamentelor de mici dimensiuni

12 mai 2017 , 3479 afisari

Multi dintre noi ne confruntam cu problema spatiilor mici, fie ca este vorba de garsoniere sau apartamente. Dar pentru a le rezolva, putem gasi solutii ingenioase. Ba mai mult, mobilierul din casa ne poate ajuta la acest lucru

Un pat care se retrage sau unul suprapus poate "adauga" spatiu mult dormitoarelor de mici dimensiuni.

O ide foarte interesanta este alegerea mobilierului de culori deschise. 

Cu totii stim ca piesele de mobilier deschise la culoare dau impresia ca spatiul este mai mare.

Daca vorbim de living, atunci recomandarea noastra este o biblioteca dotata cu dulapuri si spatii incapatoare pentru o mai buna organizare a produselor ce trebuiesc depozitate.

Opteaza pentru un dormitor cu dimensiuni mai mici

Mobila pentru dormitor este de cele mai multe ori voluminoasa, asa ca trebuie sa optezi pentru un dormitor cu dimensiuni mai mici sau poti alege paturi care se strand sau care sunt mascate in perete.

Pe site-ul Bright Side am descoperit mai multe astfel de idei prin care poti sa micsorezi spatiul folosit in locuita si prin care poti sa dai impresia ca incaperea este mult mai mare. 

Comentarii

  • Cati Winchance

    13 mai 2017 15:09

    Oferta de munca pentru someri,studenti,pensionari,sau pentru cei care cauta un al doilea job.Ai nevoie de un calculator si de acces la internet.NU este necesara experienta! Asiguram curs gratuit si de calitate.Se lucreaza usor,de acasa,part-time sau full-time ,la alegere.Pentru a afla cum sa faci bani seriosi din munca ta,trimite INFOla email catiwinchanceyahoo.com

    raspunde comentariului

Newsletter