Canapea confortabila pentru seri in doi

04 mai 2016 , 1274 afisari

Toata lumea are acasa o canapea, insa cat de confortabila e canapeaua ta? Fa un test: daca poti sa te cuibaresti alaturi de o persoana draga si sa adormiti impreuna la film, atunci sigur e ce trebuie!

Designerul de produs Anne Boysen, de origine daneza, a creat canapeaua Toward, o canapea cu aspect contemporan si plus de confort.

„Toward este o canapea confortabila care iti permite sa te asezi in diverse pozitii. Designul s-a nascut din combinarea functiilor unui fotoliu, cu un sezlong si un tete-a-tete. La salteaua de baza am adaugat doua spatare de dimensiuni diferite si doua perne intersanjabile ce pot fi folosite pentru a-i da canapelei diferite aspecte si functii”, explica Anne Boysen, citata de Interior Design News.

Nuantele si texturile materialelor au fost alese cu grija pentru o estetica echilibrata. Canapeaua e disponibila in patru variante de culoare: gri deschis, gri inchis, maro si roz.

Toward a primit distinctia Bo Bedre, Bolig Magasinet & Costume Living Design Award 2014, fiind declarata „Mobila Anului” si „Preferata Cititorilor”.

Comentarii

 • pddqsmqhbf

  15 iulie 2016 19:33

  1SAjkI jezzgedxcrbp, url=httpbmcknztrhsvq.combmcknztrhsvqurl, link=httpysbgbguucsbq.comysbgbguucsbqlink, httppjosslohqllx.com

  raspunde comentariului
 • UPAlbion.com

  22 iunie 2016 17:31

  Take my word for it.UPAlbion.com httpalbiononline.freeblog.biz201605235-18-albion-online-update-content-summary

  raspunde comentariului
 • ddgjpd

  12 iunie 2016 7:19

  MmcILy qxnmjpjpjvly, url=httprmnvtjkyvath.comrmnvtjkyvathurl, link=httpyxdevifdgymy.comyxdevifdgymylink, httpfzzggscdlcmf.com

  raspunde comentariului
 • FIFA Coins

  20 mai 2016 1:51

  I do not have a clue !FIFA Coins httpsfifa16mall.wordpress.com20150806lionel-messi-cristiano-ronaldo-and-co-star-in-new-trailer-with-fifa-16

  raspunde comentariului

Newsletter