Mesajul din spatele culorii

18 mai 2011 , 812 afisari

Lucrarile sale se afla in numeroase colectii particulare din Europa, Canada sau SUA.

Participa cu lucrarile sale in numeroase expozitii de grup, dintre care enumeram Salonul National de Arta Plastica „Atitudini Contemporane” 2009, sapte editii, sau in 2003, Salonul de Toamna de la World Trade Center de la Iasi. Expozitiile personale s-au bucurat de un mare succes la public si critica de specialitate. In 2000 expunea la B.U.A. „George Enescu” din Iasi, in 2002 si 2004 la Top Art, iar in 2001 la Centrul Cultural German din acelasi oras. Din 2007 incepe sa expuna in capitala, la Art Café Comoco, „Revarsare de culoare”, „Sete de culoare” la T.C. Art Gallery si la Hilton Athénée Palace. In 2009 are loc evenimentul „Contrapuncte Vizuale” la casa de Cultura a MAI.

Absolvent al Universitatii de Arte Plastice Decorative si Design „G. Enescu”, masterand in Arte Decorative si Design, doctorand la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografie „I.L. Caragiale”, Sergiu Teleuta transpune in culoare elemente inspirationale.

Un univers fabulos, personaje enigmatice ce construiesc intr-un bogat limbaj cromatic lungi poeme romantice, o existenta urbana atemporala sunt teme tratate cu o sensibila atentie pentru detaliu.

Tablourile sale transcend limitele decorativului, comunicand un profund mesaj filozofic. Starile de spirit, dialogurile interioare, emotiile, sentimentele sunt personajele centrale, cele care asteapta un raspuns de la privitor. Dialogul este puternic sustinut de paleta cromatica, cea care intermediaza o identificare a fiecaruia dintre noi cu tema aleasa de artist.

Exista o anumita ordine sugerata de artist pentru a explica atitudinea fiecarei lucrari. Primul plan este ocupat de personajul central, ce polarizeaza intr-o prima faza atentia si admiratia. In timp, fundalul incepe sa isi asume un rol important in compozitie datorita bogatiei de sugestii si simboluri.

 

Comentarii

 • coco service fiverr

  31 martie 2016 21:03

  NYoeox This is very interesting, You are a very skilled blogger. I ave joined your rss feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your website in my social networks!

  raspunde comentariului
 • fiverr cocoservice

  01 martie 2016 8:00

  DpGH4p You have brought up a very fantastic details , thankyou for the post. Wit is educated insolence. by Aristotle.

  raspunde comentariului
 • android app to hack facebook account

  13 decembrie 2015 12:27

  I include read carefully loads of personal blogs and even experienced some,but your work is truly awesome.Caps off on your willpower not to mention truthfulness.Do hold all of us prepared at a later date also.android app to hack facebook account httpfacebookhackingtips.mywebstart.todayhome.html

  raspunde comentariului
 • crorkservice

  16 octombrie 2015 8:21

  VEgNub wow, awesome blog post.Really looking forward to read more. Will read on...

  raspunde comentariului
 • backlinks

  28 septembrie 2015 14:37

  CClBbA I was looking for this thanks for the share.

  raspunde comentariului
 • crork backlinks

  02 septembrie 2015 8:23

  sQQaGj WONDERFUL Post.thanks for share..extra wait.. ?

  raspunde comentariului
 • crorkz

  05 august 2014 4:45

  ZVqkdG I am so grateful for your article.Much thanks again. Keep writing.

  raspunde comentariului
 • matzcrorkz

  04 august 2014 3:09

  jzuG3Z I am so grateful for your blog article.Really looking forward to read more. Great.

  raspunde comentariului

Newsletter