Cum amenajam o gradina mica?

01 martie 2012 , 1284 afisari

Mai jos va prezentam cateva idei prin care gradina de la parterul blocului sau gradina din spatele casei dintr-un cartier aglomerat, va permite sa respirati si sa va simtiti bine in fiecare zi.

1. Atunci cand spatiul nu este foarte generos, apelati la mobilier care se strange deoarece este usor de depozitat atunci cand nu este folosit si ocupa putin loc. Alegeti culori vii ca sa inlocuiti lipsa unor piese de mobila mai sofisticate.

2. Cateva lampi de gradina eco care isi incarca bateriile de la soare si un radio portabil pe baza de baterii sunt nemaipomenite intr-o gradina mica unde cablurile de la diferite dipozitive ar incurca si mai mult locul.

3. Deoarece o gradina sau o livada ies din discutie, apelati la o mini-gradina „cataratoare”. Pe un perete puteti monta cateva ghivece pe o structura din lemn.

4. Pentru a crea ideea de spatiu intim, chiar si intr-un loc mic, apelati la un paravan metalic cu model floral.

5. O oglinda exterioara cu un model in tema cu gradina va crea impresia de mai mult spatiu.

6. O gradina mica poate fi in acelasi timp sofisticata prin alegerea unui candelabru pentru zona de luat masa.

7. O masuta 2 in 1 cu spatiu de depozitare este perfecta pentru situatia de fata.

8. Daca sunteti un impatimit al gradinaritului, puteti creste anumite legume sau flori in recipiente care sa se potriveasca cu spatiul pus la dispozitie.

9. Un ceas este un accesoriu pe cat de folositor, pe atat de decorativ. El ocupa putin spatiu, de aceea merita sa fie luat in considerare.  

Sursa: www.housetohome.co.uk

Comentarii

Newsletter