10 căsuţe simpatice pentru pisici

19 iulie 2016 , 3855 afisari

Dacă până acum ne-am concentrat pe căsuţe şi locuri de relaxare pentru căţei, în acest articol ne-am propus să oferim câteva sugestii de căsuţe pentru pisici.

Citește si: Ce puteti face din vechituri

Orice animal de companie are nevoie de un spaţiu propriu pentru relaxare şi somn, însă având în vedere că pisicile sunt animale de companie foarte active şi jucăuşe, le poţi oferi mai mult decât atât. O căsuţă cu spaţiu de joacă este soluţia ideală dacă vrei să ai o pisicuţă fericită. Oricum, poţi alege din mai multe variante: un culcuş sau o căsuţă de interior sau o căsuţă de exterior. Acestea din urmă pot avea dimensiuni mari şi forme mai complexe deoarece spaţiul permite acest lucru.

Dacă ai nevoie de o sursă de inspiraţie, aruncă o privire pe cele 10 modele de căsuţe pe care le-am adunat în acest scop.

1. Căsuţă din lemn în formă de triunghi.

Citește si: Aşterne-ţi declaraţia de dragoste pe petale de trandafiri

2. Un adevărat habitat pentru pisici care arată ca o vilă de lux spaniolă în miniatură.

Citește si: 78% din bulionul şi pasta de tomate analizate trebuie retrase de la comercializare!

3. Căsuţă amuzantă realizată din carton.

4. O soluţie bună atunci când există mai multe pisici: căsuţă realizată dintr-un dulap vechi, cu locuri distincte pentru fiecare pisică.

Citește si: Ce puteţi să faceţi în grădină în februarie

5. Căsuţă cottage construită pe peretele exterior al casei, sub fereastră, din aceleaşi materiale şi în aceleaşi culori ca ale casei.

Citește si: Cum se menţine gazonul fresh iarna

Pentru următoarele modele accesează galeria foto.

Sursa foto: www.amazinginteriordesign.com

Comentarii

 • htwvgajveza

  10 decembrie 2016 19:05

  uilhVD docjtjlythoi, url=httppqenaqtppxiv.compqenaqtppxivurl, link=httpfmomvdddwhik.comfmomvdddwhiklink, httphfpyigvkaftc.com

  raspunde comentariului
 • vobeiljgr

  03 decembrie 2016 11:46

  HERryi mvylllfumiow, url=httpibyfcgdpfwdi.comibyfcgdpfwdiurl, link=httpximjvfsrprwl.comximjvfsrprwllink, httpyqqekalbfvkf.com

  raspunde comentariului

Newsletter