LifeStyle

Testeaza excelenta in fiecare zi cu Tefal

Poti fi un specialist care creeaza adevarate demonstratii gourmet sau poti fi un incepator in bucatarie, amandoi aveti o dorinta comuna: ca la final sa obtineti un preparat delicios. De aceea, pentru placerea gustului, Tefal elimina cel mai mare risc al pregatirii unui preparat, pe care doar un profesionist, cu multa experienta, putea sa-l controleze: temperatura potrivita de start. In plus, da proba durabilitatii cu ajutorul celor mai noi tehnologii folosite in crearea celor mai noi game de vase de gatit.

Tefal este un sustinator al excelentei, de aceea pentru a obtine preparate care sa rasfete toate simturile, dar pregatite mult mai usor, a creat gama de tigai Pleasure. Denumirea este reprezentativa pentru promisiunea pe care o ofera aceasta: excelenta gustului. In urma multor teste, Tefal a creat produse care trec cu brio testele de performanta si rezistenta puse de consumatori de-a lungul timpului.

Mai multa savoare

Un impediment in realizarea perfecta a preparatelor este controlul temperaturii la care poti incepe sa gatesti. Daca tigaia este prea rece cand incepi sa gatesti, procesul dureaza mai mult si mancarea isi pierde din suculenta si devine uscata. Rezultatul va fi o mancare fara gust si neapetisanta. Daca tigaia este prea incinsa atunci cand incepi sa gatesti, mancarea se poate arde la exterior, inainte de a fi gata. De aceea, Tefal a inventat Thermo-Spot®, un indicator al temperaturii optime la care poti incepe sa gatesti. Acesta se transforma in rosu solid atunci cand tigaia a atins temperatura ideala de start, pentru ca tu sa obtii rezultate excelente. Thermo-Spot® permite obtinerea rezultatelor perfecte pe 3 elemente cheie: culoare, textura, gust.

Mai mare durabilitate

Daca ti-ai dorit ca tigaile sa fie rezistente la zgarieturi si pete, robuste, dar mai ales usor de curatat, atunci gama Pleasure ti se potriveste! Tefal a combinat in invelisul interior exclusiv, performanta perfecta antiaderenta cu duritatea Titaniului pentru o rezistenta sporit la folosirea intensiva, chiar daca vei opta sa folosesti ustensile metalice. De aceea, invelisul Tefal Titanium Force al gamei Pleasure rezista cu pana la de 2 ori mai mult decat invelisul Tefal PowerGlide.

Baza solida din Aluminiu si Titan, cu difuzie uniforma a caldurii, manerele robuste si invelisul exterior din email asigura rezistenta ridicata la deformare si pete, pentru ca tu sa te bucuri mai mult timp de experienta placuta de a gati.

Tefal Pleasure – pentru preparate delicioase in fiecare zi!

 

 

 

 

Related posts

Studiu îngrijorător despre ”Percepția românilor și nivelul de cunoștințe despre cancerul de piele” 

Adina Meyers

GEZE isi prezinta inovatiile la Targul mondial pentru arhitectura, materiale si sisteme BAU din Munchen 2015

Adina Meyers

STIHL a dezvoltat sistemul combinat “12 in 1”

Adina Meyers